reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

W poprzedniej tak, w obecnej nie. W obecnej wizyty miałam co 3 tygodnie. Ostatnio byłam w poniedziałek i to moja ostatnia wizyta była. Szczerze, to trochę dziwne to prowadzenie ciąży było. Ale już stwierdziłam, że nie będę zmieniać. Ja miałam potrzebę to szłam do innego lekarza prywatnie. Gdybym planowała jeszcze jedną ciążę, to zdecydowanie inny lekarz do prowadzenia. Niby wszystko ok, ale jednak potrzebuje kogoś kto ma więcej energii, bo ten to taki zbyt grzeczny i spokojny. Jeszcze jak by mnie po głowie głaskał to bym uciekła z krzykiem. Kiedyś trafiłam na taką panią doktor, była w zastępstwie za moją, jakaś masakra, nic tylko rzygać tęcza.

Myślę, że to ma jednak duże wzięcie wśród pacjentek 😄

reklama
Nic no, przejechałam się do laba.
5 minut mi to łącznie zajęło, chwała numerkom dla ciężarnych.
Ale jak mi przyjdzie się co 2 tyg nakłuwać do końca to mi żyły przestaną się regenerować 🤣

Ja w sumie nie pamietam czy robilam co 2, ale chyba po prostu szlam jak dostalam skierowanie, czy tak czesto dostawalam to nie wiem :D

Do góry