E 

Ewcia81
Gość
hej
Ania138 pozdrawia i przybedzie jak maz wyzdrowieje...
paaaaaa

paaaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Moje Młode zdradza objawy coraz krótszego spania po połedniu,,Teraz wreszcie zasnął to ja zjem..Bo przy nim to mi troche głupio...Tak stanie i patrzy w moją paszcze...Brrrr
He he he, ja to codziennie ukrywam się przed Oliwką z jedzeniemTaaa...Lolinek tyż tak patrzył...A dziś chciał się ze mną wymienić.Biszkopt za kanapke.Uciekłam i pożarłam w ukryciu.Biedny głodny ...ALe juz niedługo..
 bo inaczej w życiu bym w spokoju nie zjadła a i pewnie wiecznie głodna bym chodziła
 bo inaczej w życiu bym w spokoju nie zjadła a i pewnie wiecznie głodna bym chodziła 
Taaaa...\ja mysle ze tu wiekszosc ma PPD tylko sie boja przyznac ...no nie bojcie siem ;-)
Ja smaruję Penatenem na odparzeniajuż prawie skończył, wrzucę jak będzie finito
Poradzcie dziewoje bo oszaleję: jestem przed @ i twarz mi wysypało tak że wyglądam jak trędowataMoże powinnam coś łykac, albo nasmarowac się jakimś specyfikiem

, pomaga
, pomaga 
 W sumie 420 ml, prawie pół litra
 W sumie 420 ml, prawie pół litra Mały żarłok.... A w dzień prawie wcale nie je a na noc tak sie napcha że na cały dzień mu styka:-)
 Mały żarłok.... A w dzień prawie wcale nie je a na noc tak sie napcha że na cały dzień mu styka:-)  A ja się zastanawiałam co tak cicho jest jak rozpalałam w piecu jak wyszłam to się dowiedziałam o co kaman:-) Zajefajnie telewizora nie mogłam doczyścić porażka....
 A ja się zastanawiałam co tak cicho jest jak rozpalałam w piecu jak wyszłam to się dowiedziałam o co kaman:-) Zajefajnie telewizora nie mogłam doczyścić porażka....BuhahahahhahaDoszłam do wniosku że najwyższy czas wyznac przed wami i sobą całą prawdę. Mam już dośc ciągłęgo udawania i oszukiwania. Nie mogę tak dalej życ. Mam tylko nadzieję że mnie za to nie potępicie i wspomożecie. No dobra mówię to głośno aby cały świat usłyszał:
Mam na imię Iwona i jestem PPD!
łoj jak mi teraz przed wami głupio, ale mam nadzieję że wybaczycie

Ja przy Was wymiękam.Od razu rumorek mi sie naprawił
Ja przy Was wymiękam.Od razu rumorek mi sie naprawił
Szybkiego powrotu do zdrowia dla Małza.No i czekamy na Na Aniehej
paaaaaa

:-( Jakoś tak dziwnie mi że on tam sam.... Ufam mu ale zawsze jakoś tak wiecie o co chodzi....
 :-( Jakoś tak dziwnie mi że on tam sam.... Ufam mu ale zawsze jakoś tak wiecie o co chodzi....