monika1998
Fanka BB :)
U mnie gorączka wzrosła do 38.4 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to już czas na paracetamol na zbicieU mnie gorączka wzrosła do 38.4![]()
Wiem ale strasznie denerwuje się ze to choróbsko zaszkodzi dzidziNo to już czas na paracetamol na zbicie
Ja przy badaniach 2 miesiące temu miałam ferrytyne równa 50 , lekarz stwierdził że jest ok.Hej, mam już część wyników - moja glukoza na czczo wyszła 98,7
A powiedzcie dziewczyny, ile wynosi wasza ferrytyna ?
Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć że przy takiej samej normie miałam kiedyś 9@eleonora7 @Martyna1987 dziękuję za odpowiedziu mnie jest tylko 18 przy normie 15-150 w diagnostyce, więc chyba będę musiała przyjmować coś dodatkowego żeby podwyższyć ten poziom
Ja mam prenatalne w przyszły piątek, jakoś strasznie się boje. Mój gin mówił żeby krew badać dopiero po USG, więc co lekarz to inna taktyka. Ja idę już za tydzień na L4, pracuje w aptece, szczepie na covid i nie czuje się bezpiecznie. W poprzedniej ciąży pracowałam bardzo długo, w tej mam inne plany. Dodatkowo moja zmienniczka co chwilę chodzi na zwolnienie, bo a to katar, a to kaszel a to bez powodu i ciągle odwalam za nią robotę. Także dość![]()
To Apap lub paracetamolU mnie gorączka wzrosła do 38.4![]()
Odpuść jedna, min 2 tyg odstępu jeśli nic się nie dziejeJa mam prenatalne 23 luty, więc na Sam m końcu. Będę wtedy 13+2. Późno ale nie chcieli mnie przenieść o tydzień szybciej bo twierdzili że lekarz je robi od 12+1 a jak u mnie coś się przesunie że jest mniejsze to mi nie zrobi i że 13+2 to idealny czas i nie zdarzyło się jeszcze im żeby źle termin umówili.
Dziewczyny proszę o pomoc bo w wyniku dopisywania do listy zamkniętej mój post umkną waszej uwadze.
Mianowicie 14 stycznia miałam pierwszą wizytę potwierdzająca ciążę 7+4. Nie chce prowadzić ciąży u tej lekarki a poszłam do niej bo mi przesunęli wizytę z 12.01 na 20.01 do doktora u którego chce prowadzić ciążę. Mam też umówioną wizytę 26.01 i się zastanawiam czy odpuścić ta 20.01 i iść dopiero 26.01 , bo mam zlecenie na USG do 10tc a wtedy będę 9+2. Boje się że po prostu doktor stwierdzi że za często przychodzę bo tydzień po tygodniu.