Alicemother*
Zaangażowana w BB
Też wczoraj dołączyłam na forum.Hejka ja jestem podobnie jak Ty
Ostatnia miesiączka 14.05.2021. termin porodu wstępnie 23 luty. Ale wg USG zależy raz wyjdzie 14.02. raz 22.02![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Też wczoraj dołączyłam na forum.Hejka ja jestem podobnie jak Ty
Ostatnia miesiączka 14.05.2021. termin porodu wstępnie 23 luty. Ale wg USG zależy raz wyjdzie 14.02. raz 22.02![]()
U mnie lekarz teraz stwierdził że musiałam mieć później owulację i nagle mi termin zmienił na 28 luty. A tak zapytam jak długie miałaś cykle i kiedy wyszedł u Ciebie test pozytywny pamiętas
Przeważnie co 28 dni mialam ..U mnie lekarz teraz stwierdził że musiałam mieć później owulację i nagle mi termin zmienił na 28 luty. A tak zapytam jak długie miałaś cykle i kiedy wyszedł u Ciebie test pozytywny pamiętasz może?
Hej wszystkim, dołączam dopiero do forum, choć to moja 4 ciąża i 4 poród:-) Mam już córcie 9lat, synka 7.5 i synka 13 miesięcy a teraz na 4 luty termin z córcią. Poprzednie porody sn ale ten najmłodszy ważył 4.5kg, poród był ciężki szybki ale ciężki i w związku z tym liczę, że przeprowadzą cc, ponieważ kluska w brzuchu też do najmniejszych nie należy:-)
Samopoczucie ogólnie dobre jedyne co przeszkadza to skurcze te przepowiadające, częste są nie bolesne ale też nie przyjemne.
Ale takie uroki :-)
Pozdrawiam Mamusie.
U mnie będzie niecałe 16 miesięcy różnicy między dziećmiHej wszystkim, dołączam dopiero do forum, choć to moja 4 ciąża i 4 poród:-) Mam już córcie 9lat, synka 7.5 i synka 13 miesięcy a teraz na 4 luty termin z córcią. Poprzednie porody sn ale ten najmłodszy ważył 4.5kg, poród był ciężki szybki ale ciężki i w związku z tym liczę, że przeprowadzą cc, ponieważ kluska w brzuchu też do najmniejszych nie należy:-)
Samopoczucie ogólnie dobre jedyne co przeszkadza to skurcze te przepowiadające, częste są nie bolesne ale też nie przyjemne.
Ale takie uroki :-)
Pozdrawiam Mamusie.
U mnie 5 lat różnicyU mnie będzie niecałe 16 miesięcy różnicy między dziećmi
5 lat? A w poprzednim poście pisałaś że najmłodsze ma 13 miesięcyU mnie 5 lat różnicy