Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nadrabiam przed praca, po pracy i w weekendyMiałam identycznie w pierwszej ciążybędąc w pracy było trudno mdłości ogromne ale bez wymiotow, za to jak przychodził weekend nie opuszczałam łazienki
![]()
Chyba coś tym jest, że w pracy czas szybciej leci i organizm chyba sam wie, że musi dać radęJa nadrabiam przed praca, po pracy i w weekendyjak pracuje zdalnie, to między spotkaniami też
![]()
Ja za wczesnie żeby coś podpowiedzieć, dopiero 9+1.Dziewczyny u mnie od kiedy zaczął się 11 tydzień 11+4 na dziś, to strasznie mi dokucza rozpieranie w dole brzucha, tez tak macie? Do tego cały czas mam problem z przygotowywaniem jedzenia, bo wszystko mi śmierdzi no i z jedzeniem tak różnie.. raczej na nic nie mam ochoty. Może wiecie z doświadczenia kiedy to przejdzie![]()
mnie mdli i jestem wyczulona na zapachy, kawy ktora kocham nie pije bo mnie odrzucaDziewczyny u mnie od kiedy zaczął się 11 tydzień 11+4 na dziś, to strasznie mi dokucza rozpieranie w dole brzucha, tez tak macie? Do tego cały czas mam problem z przygotowywaniem jedzenia, bo wszystko mi śmierdzi no i z jedzeniem tak różnie.. raczej na nic nie mam ochoty. Może wiecie z doświadczenia kiedy to przejdzie![]()
Dziewczyny u mnie od kiedy zaczął się 11 tydzień 11+4 na dziś, to strasznie mi dokucza rozpieranie w dole brzucha, tez tak macie? Do tego cały czas mam problem z przygotowywaniem jedzenia, bo wszystko mi śmierdzi no i z jedzeniem tak różnie.. raczej na nic nie mam ochoty. Może wiecie z doświadczenia kiedy to przejdzie
Wydaje się że każda ciąża przebiega inaczej więc to kwestia indywidualnaDziewczyny u mnie od kiedy zaczął się 11 tydzień 11+4 na dziś, to strasznie mi dokucza rozpieranie w dole brzucha, tez tak macie? Do tego cały czas mam problem z przygotowywaniem jedzenia, bo wszystko mi śmierdzi no i z jedzeniem tak różnie.. raczej na nic nie mam ochoty. Może wiecie z doświadczenia kiedy to przejdzie![]()
Mam identycznie. Do tego ulubiony żel pod prysznic o zapachu czekolady poszedł na czarną listęmnie mdli i jestem wyczulona na zapachy, kawy ktora kocham nie pije bo mnie odrzucana szczęście nie wymiotuje
Też czasem się zastanawiam ile jeszcze pociagne. Chciałabym pracować jak najdłużej ale zobaczymy jak będzie.Kurczę dziewczyny jeśli wymiotujecie i dajecie radę pracować to szacunMnie dopada bezsilność, ze kurczę nie mam tej siły na prace
![]()