reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Och, jak przyjemnie :-). Kąpiel z pianką, peeling (moim nowym specyfikiem), peeling stópek, balsamowanie...
Któraś z Was chciała wiedzieć czy te kosmetyki z Vichy działają - ja polecam z całego serca. Po kilku zastosowaniach skóra jest bardziej napięta, gładziutka, super!!

Oliwka już pospała :baffled:

Cześc Lachony

Tesknilyscie?;-)

ja dzis od samego rana byłam w pracy, później wpdałam do domu i zabraalm dziecko na palc zabaw bo było piekne sloneczko, a popoludniu ma lac:baffled: teraz próbuje moje dziecko polozyc spac ale on wcale nie chce, cos mi si ewydaje ze konczy sie moje odpoczywanie popoludniowe na bb :no:

Zaraz jem obiadek i po 14 znowu w trase ruszam, takze wybaczcie nieobecnosci moje:sorry2:

Och, jak przyjemnie :-). Kąpiel z pianką, peeling (moim nowym specyfikiem), peeling stópek, balsamowanie...
Któraś z Was chciała wiedzieć czy te kosmetyki z Vichy działają - ja polecam z całego serca. Po kilku zastosowaniach skóra jest bardziej napięta, gładziutka, super!!
Martynka zapodaj proszę jeszcze raz nazwę tegoż eliksiru piękna i rozpusty:tak::tak:to może na imenyny se zażyczę od hasbęda:dry:
Wróciliśmy biegiem przed ulewą:confused2:normalnie pogoda zmienia się u nas co kilka sekund. Kwiecień plecień;-)Szymcio grzecznie leżakuje i bawi się gryzaczkiem a ja ide coś na ząb wrzucić bo zgłodniałam okrutnie:sorry2:

Madziu, to jest Lipo-Metric (żel) i Lipo-Peel (peeling), dostępne oczywiście tylko w aptece, cena peelingu to ok.52 zeta, a żelu ok.75 zł.
U nas w planach spacer, ciuszki nawet naszykowałam, a tu chmury idą takie ohydne :sorry2:, że chyba będzie padać :no:

u nas tez chmury, Kuba spi a ja mam wymodelowane wlosy co mi sie nie zdarza, jakos mnie naszlo z rana i nawinelam na gabkowe papiloty i mam wiosenna burze lokow...i komu ja je pokaze?(napewno nie Wam :-p :-D ) Ale moze u nas nie bedzie lac ...hmmmm

No gdzie Wy są wszystkie ?/
Madźka, Bodzia, asiulinka, Sikorka ......................??

Meg kurczę, ja to też Ciebie bym sie poradziła jak się ubierać/nie ubierać, ale nie będę dawać tutaj swojego zdjęcia, bo się wstydzę :-p

reklama
No gdzie Wy są wszystkie ?/
Madźka, Bodzia, asiulinka, Sikorka ......................??

Meg kurczę, ja to też Ciebie bym sie poradziła jak się ubierać/nie ubierać, ale nie będę dawać tutaj swojego zdjęcia, bo się wstydzę :-p
buahahha...wez Inna przestan :-D:-D:-D dawaj to foto do watku "Jak sie nie ubierac" (utnij glowe...i napisz ze sasiadka prosila zeby zapytac ....;-) ;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry