reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Tutaj jest obowiązek szkolny od 5 roku życia dziecka i przyznam się szczerze wcale mi się to nie podoba. Jaśminka jest przecież jeszcze dzieciaczkiem a tu zaraz trzeba ją będzie w mundurek ubierać i heja do szkoły zawozić. Czy tak szybkie zaczynanie nauki jest dobre dla dziecka? oj nie wiem , chyba raczej nie. Ale są rodzice którzy nają przerost ambicji i im to bardzo odpowiada.

Tutaj jest obowiązek szkolny od 5 roku życia dziecka i przyznam się szczerze wcale mi się to nie podoba. Jaśminka jest przecież jeszcze dzieciaczkiem a tu zaraz trzeba ją będzie w mundurek ubierać i heja do szkoły zawozić. Czy tak szybkie zaczynanie nauki jest dobre dla dziecka? oj nie wiem , chyba raczej nie. Ale są rodzice którzy nają przerost ambicji i im to bardzo odpowiada.
:szok::szok:boshe:angry: ja nie moge po co 5 latkowi szkoła jak taki berbec nie skupi sie przez 45 minut bo go rozniesie przecież:dry:
sikoreczka ja bardzo chętnie pójde wieczorem spać:-p:-D

a czemu pytasz? ;-)
Miałam na studiach przyjaciółkę Małgorzatę:)-):-):-)) Często u niej nocowałam, razem się uczyłyśmy do examów... I stało się naszym rytuałem, aby przed każdą "wielką nauką" odstresować się troszku graniem w tetrisa własnie. Czasem to nam w końcu czasu brakło na te wielka naukę, ale studia skończyłyśmy obie także metoda była skuteczna. I tak sobie własnie pomyślałam że Ty też pewnie lubisz grać w Tetrisa....

drink_d.jpg

reklama
Do góry