Madźka, czyżby to z okazji 2000 postów???? Congratulations. To ja sie może poczęstuję...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madźka, czyżby to z okazji 2000 postów???? Congratulations. To ja sie może poczęstuję...
A co może robić?? Układa równiutko klocuszki...pytanie z serii co Kasia PPD robi w wolnej chwili![]()
babcia mu sprawiłaczyżby Adrian miał czarną czapkę w potwory??;-);-)cukieraski![]()
Ja już zdaje się oświadczałam sie w imieniu Stasia o Madziną rękę, serce i pół królestwa, ale teraz z całą stanowczością informuję że Staś łatwo się nie podda i jak będzie trzeba to będzie walczył o względy tej uroczej panny, niezależnie od tego ilu kandydatów się jeszcze zjawi.;-):-)Maaaaaaaaaaaaaadżka w sam raz na odstresowanie dla mnieMoje dziecię ma chyba jakieś PM bo non stop płacze i krzyczy
Dobra pochwalę się troszkę Bebokami dzisiejszymi:-)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na spacerze byłam...No gdzie Wy są wszystkie ?/
Madźka, Bodzia, asiulinka, Sikorka ......................??
Meg kurczę, ja to też Ciebie bym sie poradziła jak się ubierać/nie ubierać, ale nie będę dawać tutaj swojego zdjęcia, bo się wstydzę![]()
Gości miałamBodziaaaaaaaaaa widzę cię na ggjak spacer??
GRATKIMadźka, czyżby to z okazji 2000 postów???? Congratulations. To ja sie może poczęstuję...
CUDNEMaaaaaaaaaaaaaadżka w sam raz na odstresowanie dla mnieMoje dziecię ma chyba jakieś PM bo non stop płacze i krzyczy
Dobra pochwalę się troszkę Bebokami dzisiejszymi:-)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czasem gram....ale ostatnio jak mi zajmujecie czas to rzadko....ostatnio jak znalazlam swoja siostre blizniacza nie mam na to takze czasu ;-)Miałam na studiach przyjaciółkę Małgorzatę-):-):-)) Często u niej nocowałam, razem się uczyłyśmy do examów... I stało się naszym rytuałem, aby przed każdą "wielką nauką" odstresować się troszku graniem w tetrisa własnie. Czasem to nam w końcu czasu brakło na te wielka naukę, ale studia skończyłyśmy obie także metoda była skuteczna. I tak sobie własnie pomyślałam że Ty też pewnie lubisz grać w Tetrisa....
Ja już zdaje się oświadczałam sie w imieniu Stasia o Madziną rękę, serce i pół królestwa, ale teraz z całą stanowczością informuję że Staś łatwo się nie podda i jak będzie trzeba to będzie walczył o względy tej uroczej panny, niezależnie od tego ilu kandydatów się jeszcze zjawi.;-):-)![]()