Madźka, czyżby to z okazji 2000 postów???? Congratulations. To ja sie może poczęstuję...

a bierzta i pijta Kasieńko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Madźka, czyżby to z okazji 2000 postów???? Congratulations. To ja sie może poczęstuję...

a bierzta i pijta Kasieńko
A co może robić?? Układa równiutko klocuszki...pytanie z serii co Kasia PPD robi w wolnej chwili![]()
Moje dziecię ma chyba jakieś PM bo non stop płacze i krzyczy
babcia mu sprawiłaczyżby Adrian miał czarną czapkę w potwory??;-);-)cukieraski![]()

Ja już zdaje się oświadczałam sie w imieniu Stasia o Madziną rękę, serce i pół królestwa, ale teraz z całą stanowczością informuję że Staś łatwo się nie podda i jak będzie trzeba to będzie walczył o względy tej uroczej panny, niezależnie od tego ilu kandydatów się jeszcze zjawi.;-):-)Maaaaaaaaaaaaaadżka w sam raz na odstresowanie dla mnieMoje dziecię ma chyba jakieś PM bo non stop płacze i krzyczy
Dobra pochwalę się troszkę Bebokami dzisiejszymi:-)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Na spacerze byłam...No gdzie Wy są wszystkie ?/
Madźka, Bodzia, asiulinka, Sikorka ......................??
Meg kurczę, ja to też Ciebie bym sie poradziła jak się ubierać/nie ubierać, ale nie będę dawać tutaj swojego zdjęcia, bo się wstydzę![]()
Gości miałamBodziaaaaaaaaaa widzę cię na ggjak spacer??
Wesząłm ledwo żywa, wróciliśmy o 16,30 a tu bratowa z 3 córkami...GRATKIMadźka, czyżby to z okazji 2000 postów???? Congratulations. To ja sie może poczęstuję...
CUDNEMaaaaaaaaaaaaaadżka w sam raz na odstresowanie dla mnieMoje dziecię ma chyba jakieś PM bo non stop płacze i krzyczy
Dobra pochwalę się troszkę Bebokami dzisiejszymi:-)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A Lolo...No cóż wulkan energii...Ale mnie dziś wkurzał na spacerze wcale nie słuchał
Ale cóż....Czasem gram....ale ostatnio jak mi zajmujecie czas to rzadko....ostatnio jak znalazlam swoja siostre blizniacza nie mam na to takze czasu ;-)Miałam na studiach przyjaciółkę Małgorzatę-):-):-)) Często u niej nocowałam, razem się uczyłyśmy do examów... I stało się naszym rytuałem, aby przed każdą "wielką nauką" odstresować się troszku graniem w tetrisa własnie. Czasem to nam w końcu czasu brakło na te wielka naukę, ale studia skończyłyśmy obie także metoda była skuteczna. I tak sobie własnie pomyślałam że Ty też pewnie lubisz grać w Tetrisa....

Pozatym lubie proste gry :-) mozesz sobie u mnie pograc Kasiu :-) 

Ja już zdaje się oświadczałam sie w imieniu Stasia o Madziną rękę, serce i pół królestwa, ale teraz z całą stanowczością informuję że Staś łatwo się nie podda i jak będzie trzeba to będzie walczył o względy tej uroczej panny, niezależnie od tego ilu kandydatów się jeszcze zjawi.;-):-)![]()

Madzia do wiadomości przyjęła