reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
proszę Anula
herbata_d.jpg
uspokaja na bank;-);-)idę
36_14_15.gif

bo wrzucałaś fotki:rofl2::-D:-Dchyba na allegro zmówiłaś już nie pamiętam
No tak, ale nie sądziłam, że ktokolwiek zapamięta, a tu proszę - gratuluję takiej mega pamięci :tak:
Ja właśnie wróciłam z Raciborza, indeks oddany, legitka wymieniona, skierowanie na praktykę wzięte :-).
U nas pogoda piękna, ciepło, słoneczko świeci, tylko lekki wiaterek jest, ale naprawdę lekki. Wkrótce ubieram bejbi i mykamy bo aż grzech w domu siedzieć w taką pogodę :sorry2:
Bodzia, fotki super.

A wiecie, Oliwka ma dzisiaj wyjątkowo dobry nastrój, aż w szoku cięzkim jestem. Spała ponad godzinę, obudziła się zadowolona i uśmiechnięta :szok:. A teraz ładnie się bawi.

I mam pytanie, moze któraś z Was miała dla swojego dziecka jakiś zabawkowy odkurzacz?? Tylko nie chodzi mi o Pyłka, bo on to jakoś nie trafia do mnie, bardziej chodzi mi o taki zabawkowy wyglądający jak normalny. I jeśli któraś miała doświadczenie z takim ustrojstwem to jak się sprawuje ?? Bo zastanawiam się nad kupnem tego czegoś dla Olinki.

I mam pytanie, moze któraś z Was miała dla swojego dziecka jakiś zabawkowy odkurzacz?? Tylko nie chodzi mi o Pyłka, bo on to jakoś nie trafia do mnie, bardziej chodzi mi o taki zabawkowy wyglądający jak normalny. I jeśli któraś miała doświadczenie z takim ustrojstwem to jak się sprawuje ?? Bo zastanawiam się nad kupnem tego czegoś dla Olinki.
:rofl2::-D:-D:-DInna co Ty córę na PPD chcesz wychować??:-D:-D:-D W kwestii odkurzacza to nie pomogę niestety bo za moich czasów to nie było czegoś takiego a Szymkowi to raczej zestaw mały stolarz kupię:rofl2:
super że na uczelni juz na cito wszystko załatwiłaś;-);-)Miłego pacelku Lachonki

Ja zawrjuje z tym moim Małpiszonem...Jak ja wczoraj pół dnia na spcerze to on w domu był o 13 a dziś obiecał,że wróci wcześniej i jeszcze go nie ma.My tej czapki dla Lola w życiu nie kupimy:dry:A sama nie moge bo to z daszkiem i tata chce wybrać:rofl2::rofl2:

reklama
niech mnie któraś kopnie w dupsko bo jeszcze nic nie zrobiłam w tym domu z tego co musze i nie mogę się zebrać małego uśpiłam i w pasjansa łupie no nie moge taki wstrętny leń we mnie wlazł

Do góry