sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
:-)Wybaczam;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co do tych zasiłków to właśnie 2 maja jak przyjdzie pracownica socjalna to będziemy wypełniać wniosek o DLA for child under 16, jakieś jedyne 30 stron do wypełnienia ;-)Tylko troszkę idiotyczne są tam pytania, bo np. ile godzin dziennie dziecko potrzebuje opieki, w jaki sposób się odżywia, w jaki sposób się kontaktuje itp., a wiadomo, że wszystkie niemowlaki zachowują się właściwie w ten sam sposób i czy są pełnosprawne czy nie to wymagają opieki całodobowej. No ale pracownica socjalna nam powiedziała, że dzięki temu dostaniemy zasiłek w największym wymiarze, a jakieś 50 funtów tygodniowo piechotą nie chodzi ;-)
wogole mam dzis jakis kiepski humor..mama pojechala i jakos tak strasznie brakuje mi valdiego:-(no ale pocieszam sie ze wraca za 2 tygodnie.
Dziewczyny, nie uwierzycie....mój najukochańszy synek właśnie
SAM ZASNĄŁ W ŁÓŻECZKU!!!!!! Chwilę pobawił się zabawkami i śpi........ Jakaż ja jestem z niego dumna!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ohhhhh.............ależ jestem dumna z mojego Wiktorka![]()