reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczka to masz jutro kciukasy jak w banku, Tadzio twardziel to napewno wszystko będzie ok :-)

A co do tych zasiłków to właśnie 2 maja jak przyjdzie pracownica socjalna to będziemy wypełniać wniosek o DLA for child under 16, jakieś jedyne 30 stron do wypełnienia ;-)Tylko troszkę idiotyczne są tam pytania, bo np. ile godzin dziennie dziecko potrzebuje opieki, w jaki sposób się odżywia, w jaki sposób się kontaktuje itp., a wiadomo, że wszystkie niemowlaki zachowują się właściwie w ten sam sposób i czy są pełnosprawne czy nie to wymagają opieki całodobowej. No ale pracownica socjalna nam powiedziała, że dzięki temu dostaniemy zasiłek w największym wymiarze, a jakieś 50 funtów tygodniowo piechotą nie chodzi ;-)

Mały terrorysta w końcu zasnął, stary terrorysta siedzi przed tv, więc w końcu mogę sobie z czystym sumieniem w necie posiedzieć ;-)

witam

jak zwykle mialam mnóstwo czytania:happy:

my od dzisiaj sami, mama pojechała i jakos nie bardzo mialam kiedy cokolwiek napisac....

jutrzenka zdrowiej kochana, trzymam kciuki bys do niedzieli wydobrzała:tak:

kacha świetne wiesci..widze ze wszystko pomyslnie sie układa czyli dzisiejszy dzien mozesz zaliczyc do mega udanych

anetka dziewczyny dobrze mówia - krótka fryzurka:tak:

agata mialam ten sam problem, tez wczoraj wystawiłam wozio a dzis ludzie zadają mi jakies dziwne pytania..no a le juz ktos zalicytował wiec wiem ze sprzedam:tak:

moj maluch od 30 minut w lozeczku cos dzis kręci sie strasznie ale juz chyba zasnął..
wogole dzis w koncu zrobil kupe po 3 dniach:szok: ale juz tak strasznie plakał i marudzil ze najwyzszy czas..tylko strasznie sie meczyl cisnał a łzy leciały mo jak grochy... a ja myslalam ze bede razem z nim ryczec:zawstydzona/y:

wogole mam dzis jakis kiepski humor..mama pojechala i jakos tak strasznie brakuje mi valdiego:-(no ale pocieszam sie ze wraca za 2 tygodnie.

Dziewczyny, nie uwierzycie....mój najukochańszy synek właśnie
SAM ZASNĄŁ W ŁÓŻECZKU!!!!!! Chwilę pobawił się zabawkami i śpi........ Jakaż ja jestem z niego dumna!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Viki nie martw się, dwa tygodnie szybciutko zlecą...zobaczysz...już tyle za Tobą:):)

Sylwia kurcze bidulo czym się tak strasznie zatrułaś....współczuję:-(

Ataata Sylwia dobrze mówi, popatrz na takie wózki w necie to znajdziesz wymiary bo zwykle podają:-):-)

Weroniczka kcikasy zaciśnięte!!! Ale i bez tego będzie ok!!:-):-):-)

Kasia super że Oliś się tak wspaniale rozwija, cudowny chłopczyk z niego:-):-):-). No i z tym mieszkaniem też świetnie...naprawdę to się nazywa opieka państwa nad rodziną!!! Nie to co u nas:-:)-:)-(....A poza tym kciuki na koniec kwietnia tez zapewnione;-);-);-);-)
No i jeszcze jedno....to mnie uspokoiłaś z tą spłaszczoną główką, bo naprawdę mnie to martwiło, ale to fakt, że teraz już coraz mniej te nasze brzdące będą leżeć....bo to już na brzuszku, siedzenie czy inne tam...to i ta główka sobie odpocznie!! Super:-):-):-)

A ja zmykam bo musimy z mężem nadrobić ubiegły tydzień rozłąki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: także MIŁEGO WIECZORKA!!!!

ohhhhh.............ależ jestem dumna z mojego Wiktorka:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Sylwia, Monia to gratki dla Waszych chłopczyków za samodzielnie zasypianie :-)
Viki zobaczysz te dwa tygodnie miną tak szybko, ze zanim się obejrzysz już będzie Valdi i będziecie mogli sobie odbić rozłąkę ;-)

A ja za wcześnie terrorystę małego pochwaliłam, że juz usnął, już się zaczyna wiercenie, pewnie znowu mi dziecko zgłodniało, zjadł co prawda godzinę temu kaszkę, ale za Nim się nie nadąży ;-)Musi Młody się nawcinać za całą noc przecież ;-)

A co do tych zasiłków to właśnie 2 maja jak przyjdzie pracownica socjalna to będziemy wypełniać wniosek o DLA for child under 16, jakieś jedyne 30 stron do wypełnienia ;-)Tylko troszkę idiotyczne są tam pytania, bo np. ile godzin dziennie dziecko potrzebuje opieki, w jaki sposób się odżywia, w jaki sposób się kontaktuje itp., a wiadomo, że wszystkie niemowlaki zachowują się właściwie w ten sam sposób i czy są pełnosprawne czy nie to wymagają opieki całodobowej. No ale pracownica socjalna nam powiedziała, że dzięki temu dostaniemy zasiłek w największym wymiarze, a jakieś 50 funtów tygodniowo piechotą nie chodzi ;-)

Kasia ze mne tam zadna specjalistka ale wydaje mi sie ze smialo dostaniecie wiecej. Mam kolezanki ktore dostaja wiecej wiec Tobie tym bardziej sie nalezy. No ale juz niedlugo sie przekonasz:-)

wogole mam dzis jakis kiepski humor..mama pojechala i jakos tak strasznie brakuje mi valdiego:-(no ale pocieszam sie ze wraca za 2 tygodnie.

Viki kochana sama mowisz ze nie masz na nic czasu wiec te dwa tygodnie zleca Ci jak z bicza strzelil. A wieczorami pisz z nami na forum, my Cie pocieszymy i wirtualnie poprzytulamy w zastepstwie Valdiego:-)

Dziewczyny, nie uwierzycie....mój najukochańszy synek właśnie
SAM ZASNĄŁ W ŁÓŻECZKU!!!!!! Chwilę pobawił się zabawkami i śpi........ Jakaż ja jestem z niego dumna!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ohhhhh.............ależ jestem dumna z mojego Wiktorka:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Brawo dla Wiktorka!! Super chlopak z niego:-):-)
A ja wczoraj skusilam sie na hamburgera z macdonalda i teraz straaaasznie tego zaluje. Juz nigdy wiecej poza shakiem z tamtad nie wezme

Monia Sylwia wielkie brawa dla "dorosłych" chłopaków

Sylwia...a ja już nigdy nie tkne shake'a :baffled:
Viki tylko bez mazgajstwa ;-)jeszcze chwila i będziecie razem :tak:
Weroniczka, wierzę że jutrzejsze badania wypadną pomyślnie :tak:i nie trzeba będzie męczyć Tadzika

heh a ja mogę też troszkę pochwalić mojego Szkrabika...wprawdzie zasnął przy cycusiu, ale jak go odłożyłam do łóżka to przypadkiem narobiłam strasznego rabanu no i Młody sie obudził a ja szybko szzzzyyyyyy i Niunia zasnęła :-D

kurcze magda przerazające jest to co tam napisali...ale wydaje mi sie ze w duzej mierze jest to wina rodzicow..wychowania...atmosfery w domu...

mam nadzieje ze moje dzieci beda uważały mnie nie tylko za matke ale i za przyjaciela do ktorego moga ze wszystkim przyjsc...i wydaje mi sie ze do tego bede dązyla by tak wlasnie bylo:tak:

nie mniej jednak juz sie boje jak np damian powie mi ze idzie na impreze i wróci rano:szok::szok::szok:z pewnością nocy nie przespie:rofl2:

reklama
Do góry