reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u nas pizdzi jak w kieleckim wiec spacerek odpada..bedziem sie w domu lenic :-D:-D
jako,że mieszkam w kielcach muszę powiedzieć,że dziś tak strasznie u nas nie piździ;-):evil::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

My już po obiadku jeszcze tylko muszę gary pomyć i podłogi i mogę powiedzieć,że obowiązki PPD zostały dopełnione;-):-D

Hehehe no nie zaskoczylas mnie...ja mam 3-ch braci i siostre :-p:-p:-pFajnie? ;-):-p:-p

u nas pizdzi jak w kieleckim wiec spacerek odpada..bedziem sie w domu lenic :-D:-D

musze sprobowac siostra tak z Kuba, bo on normalnie sie drze jak mu obcinam jak bym mu co zlego robila! echhh :angry:

A ja obskoczylam sklep i fryzjera...ale nic sie nie martwcie - nie bede Was dzis juz moja geba meczyc ;-) :-p:laugh2:
WOW to mamy mega rodzinkę. Wyobrażasz sobie parapetówkę w Twoim nowym domku?? Tylko najbliższa rodzinka :-D:-):-D
A ja dziś tak PPD uskuteczniłam że ho ho. O garach nie wspomnę, kuchence, kafelkach w kuchni, łazience to jeszcze poukładałam wszystkie ciuchy w szafie.:tak:

yc najs tu noł ju, maj dir sister. aj hejt ajroning. aj prefer du nofing ;-)
Aj prifer dułing nofing bat luking bizi.:rofl2::rofl2::rofl2:
ja bezkacowa bo od rana na poty se dałam:-D:-Dgary a tera odkurzacz:dry:
Madźka dzięks za gary. GUD DŻOB.To moze wsiądź na ten odkurzacz i przyjedź do mnie i przy okazji przywieź te rzeczy do prasowania. :-pA ja tymczasem kafffkę zrobię.

jako,że mieszkam w kielcach muszę powiedzieć,że dziś tak strasznie u nas nie piździ;-):evil::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2: Leżę i kwiczę :-D:-D
Bodzia, wiem, że jak tak dalej z tymi paznokciami pójdzie to zaczną jej wrastać albo coś innego jej się porobi, złamie za dużo i wtedy będzie niefajnie...Ale ja już wszystkiego próbowałam, chyba pozostało mi tylko uzyć siły..........

:laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2: Leżę i kwiczę :-D:-D
Bodzia, wiem, że jak tak dalej z tymi paznokciami pójdzie to zaczną jej wrastać albo coś innego jej się porobi, złamie za dużo i wtedy będzie niefajnie...Ale ja już wszystkiego próbowałam, chyba pozostało mi tylko uzyć siły..........
Jea wieme,że wiesz...Ja intensywnie myśle jak okiełznac Oliwke....:tak::tak::tak:
Małza nadal nie ma:-(

do zobaczyska lachony w niedziele wieczorem, jemy obiad i lecim z mężem na zakupki butowe, a potem
7_14_4.gif
na wiochę do moich rodziców:tak::-):-)
Miłego weekendu koffane PPD:-D:-D:-D:-D

...a mieszkasz na dworcu? bo tam najbardziej pizdzi!!:-D:-D:-D:-D
WOW to mamy mega rodzinkę. Wyobrażasz sobie parapetówkę w Twoim nowym domku?? Tylko najbliższa rodzinka :-D:-):-D
A ja dziś tak PPD uskuteczniłam że ho ho. O garach nie wspomnę, kuchence, kafelkach w kuchni, łazience to jeszcze poukładałam wszystkie ciuchy w szafie.:tak:

Aj prifer dułing nofing bat luking bizi.:rofl2::rofl2::rofl2:

Madźka dzięks za gary. GUD DŻOB.To moze wsiądź na ten odkurzacz i przyjedź do mnie i przy okazji przywieź te rzeczy do prasowania. :-pA ja tymczasem kafffkę zrobię.

no wiesz...mam duuuuzy ogrodek :-p:-p niech Twoi zabiora koce, kanapki i napoje chlodzace ;-):tak::-D:-D
No nie wierze ze lubisz sie obijac bo tu PPD-ostwo szerzysz...siora cos bujasz :crazy::angry::-)

A próbowałaś na śpiaco???
...a mieszkasz na dworcu? bo tam najbardziej pizdzi!!:-D:-D:-D:-D
cholercia nie....:laugh2:

No ja już wszyściutko zrobiłam teraz sobie kawkę parzę:tak:

reklama
Do góry