A wiesz, że licze, że będzie kopiuj-wklej i będe miec trojke chlopców?Spokojnie, będziesz robić kopiuj wklej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz, że licze, że będzie kopiuj-wklej i będe miec trojke chlopców?Spokojnie, będziesz robić kopiuj wklej![]()
Albo będą Cię na rękach nosićA wiesz, że licze, że będzie kopiuj-wklej i będe miec trojke chlopców?chociaż nie wiem czy to aż takie super, bo jak zwiążą sojusz z ojcem podczas nastoletniego buntu, to mogę zostać lekko osamotniona
![]()
Nie będa. Aż tak nie schudne.Albo będą Cię na rękach nosić![]()
Cicho bo tylko smaki robisz tym kpEj, naprawdę mnie chwyciło. Dobrze, że mąż potrafi się dzieckiem zająć, to dziś warte będzie trzymał, a ja...sobie jeszcze doleje lampeczke![]()
Wszystkie moje bóle będę znieczulać, i te porodowe, i z karmienia, i ciążowe też. Już niedługo. Na wczasy pod gruszą sama se pojadęCicho bo tylko smaki robisz tym kpwłaśnie mnie dziecko w cycka ugryzło, ale się będę znieczulać za jakiś czas. "A ta lampka za tamtego gryza w lutym, hej"
A to u nas znów odwrotnieJa w sumie też nie pokazujęu nas od pajacowania jest tatuś genialnie mu to wychodzi mały potrafi tak się śmiać że nieraz aż przewraca się ze śmiechu, ja to nawet nie umiem go doprowadzić do takiego stanu
![]()
Tez czekam na ten moment jak odstawie już całkiem pierś i ten cudowny drink uleczy mają duszęCicho bo tylko smaki robisz tym kpwłaśnie mnie dziecko w cycka ugryzło, ale się będę znieczulać za jakiś czas. "A ta lampka za tamtego gryza w lutym, hej"
No w piątek mi się zawieszało, jak przewijałam stronę w dół to tak muliło.. Czasami tak się dzieje, wtedy wyłączam wszystkie aplikacje, blokuję telefon i na nowo wchodzę.Czy Wam też się teraz zawiesza forum ?