DziękiGratulacje!!!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękiGratulacje!!!![]()
Wrzuciłam na lutowe kreski ale już ci przesyłamA pokażesz jak ten test wyglądał? Jeśli już wrzucałąś to sorry
Boshe, to ja na tych olimpiadach z polskiego - to przez Czarnobyl...A to tez, olimpiady były historyczne![]()
A widzisz, ja zmęczona jestem codziennieDziękiczyli to ból nadbrzusza i zmęczenie to było to
To oby to był ten cyklA widzisz, ja zmęczona jestem codziennieto jak będę w ciąży to chyba padne twarzą na ryj
a podbrzusze to też mnie boli, bo mieliśmy ze starym inwesywny weekend, po 3 razy dziennie i jeszcze w różnych kombinacjach, to dzisiaj normalnie mam taką "spuchnięta" macicę i waginę, że ledwo chodzę
![]()
o kurde, to faktycznie cieńWrzuciłam na lutowe kreski ale już ci przesyłam
zeby było ciekawiej to mój facelle przy niecałych 10 był mocniejszyo kurde, to faktycznie cieńsuper, ze się udało
![]()
Ja miałam na facelle większy cień jak ciąży nie było xDDc
zeby było ciekawiej to mój facelle przy niecałych 10 był mocniejszy![]()
Masz gdzieś w archiwum?Ja miałam na facelle większy cień jak ciąży nie było xDD