reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A wiecie co, ja demonstarcyjnie nie myję garów i zalegają w zlewie już trzeci dzień. A co - obiecał mąż zmywarkę?? Obiecał. To jak obiecał to niech dotrzyma słowa. Bedzie zmywarka - będą umyte naczynia :tak:

acha.... Ja oglądam ten program :rofl2: i nadziwić się nie mogę tej koniecie, już kiedyś pisałam Wam o tych ubraniach ułożonych kolorami:szok:. Ale ostatnio wykorzystałam jej pomysł z cytryną i myciem mikrofalówki i muszę napisać że super pomysł.
Ja oglądałam kilka razy i dowiedziałam się że do mycia sprzętów INOX niezastąpiona jest najzwyklejsza oliwka dla dzieci - nawet nie trzeba polerować :tak:. A że my sporo takich sprzętów mamy to się cieszę, że dowiedziałam się takiej rzeczy :tak:

Ja oglądałam kilka razy i dowiedziałam się że do mycia sprzętów INOX niezastąpiona jest najzwyklejsza oliwka dla dzieci - nawet nie trzeba polerować :tak:. A że my sporo takich sprzętów mamy to się cieszę, że dowiedziałam się takiej rzeczy :tak:
O, tego nie wiedziałam.:no: A mamy kuchenkę i mycie jej jest straszne-wszystko na niej widać, nawet jak sie dotknie, to zostaje ślad.:baffled: Muszę spróbować.:tak:
a z tym nie myciem, to ja bym chyba nie wytrzymała.:zawstydzona/y::sorry2:Ale trzymam kciuki za szybki zakup zmywarki.:-)

ja tu wczoraj do Was zajrzeć chciałam a tu lipa wątka nie ma....:tak:już myślałam że coś mi na oczy padło i niedowidzę:no::-(

My już spacerek zaliczyliśmy ale pogoda już nie tak ładna jak wczoraj :baffled: chłodny wiatr strasznie dziś powiewa :dry:

reklama
Do góry