DziękujemyWow...jak ładnie domek przystrojony
I jakie miała cudne ubranko a jak pięknie wózek prowadzi...cudowności
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...zdrówka, radości i samych przyjemności
Moja ma taką poduszko misia którego tuli, kładzie spać itd..
Lalkę jak na razie ma jedną taką szmacianą ale za nią niestety nie przepada...
Bobasa jeszcze nie posiadamy i aż dziwne w tym milionie zabawek , że nie mamy...
Anastazja gryzie lalki a moja zaczyna ludzi....i aż zaczynam się tego bać...gryzie moją mamę i moją chrześnicę jak jej coś nie spasuje....muszę poczytać co w takiej sytuacji robić, jak reagować żeby nie stała się prawdziwym wampirem....![]()
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Patii26
Nelcia ma swojego ulubionego pluszaka Lamcie, tuli ją , całuje, na drzemkach śpi z nią i tuli przy piciu cycusiaFajne te Wasze prezenty
A jak Nastka do lalek?
I wogole Wasze dzieci?
Bo Melania ma takiego typowego bobasa i próbuję się z nią nim bawić, tzn. Lulamy, kładziemy do snu, czeszemy szczoteczką główkę, ale gdy przychodzi do całusków to Melania owszem buzi da bobaskowi, ale zaraz potem nadstawia swój policzek mi, a lalę odrzuca.
( no i fascynują ją oczy, które się zamykają, wiecznie wkłada w nie palec)
Wasze podchodzą empatycznie do lalek?
Patii26
Ale pięknie wystrojony domRoczek za nami![]()
MamM
A to widzisz inaczej niż moja, tak samo jej układałam od urodzenia poduszeczko- owieczkę, ale sympatii z tego nie maNelcia ma swojego ulubionego pluszaka Lamcie, tuli ją , całuje, na drzemkach śpi z nią i tuli przy piciu cycusia
Zobacz załącznik 1376408
Jaka słodka Nelcia
Patii26
Ja od urodzenia nie dawałam, dopiero od 3 miesięcy zaczęła się interesować misiami gdy zaczęła robić tuli tuli, cacy cacy i dawać buziaki. I nie do wszystkich pluszaków ma empatię, ma tylko dwa takie misie. Przed Lamcią był kolorowy miś z pepco ( ma takie dwa, bo prezenty się zdublowały) i co rano gdy wstaje to bierze tego misia i przytula się do niego, potem do LamciA to widzisz inaczej niż moja, tak samo jej układałam od urodzenia poduszeczko- owieczkę, ale sympatii z tego nie ma
Jaka słodka Nelcia![]()
![]()
Może Melani przypasuje jakiś inny misio, bardziej taki misiowaty, który może złapać do rączki i z nim dreptać
Niedługo mama
Mój syn dostał lalę od babci taką kupioną jeszcze w latach 80 tychFajne te Wasze prezenty
A jak Nastka do lalek?
I wogole Wasze dzieci?
Bo Melania ma takiego typowego bobasa i próbuję się z nią nim bawić, tzn. Lulamy, kładziemy do snu, czeszemy szczoteczką główkę, ale gdy przychodzi do całusków to Melania owszem buzi da bobaskowi, ale zaraz potem nadstawia swój policzek mi, a lalę odrzuca.
( no i fascynują ją oczy, które się zamykają, wiecznie wkłada w nie palec)
Wasze podchodzą empatycznie do lalek?
reklama
DziękujemyŚliczności, wszystkiego najlepszego![]()