Ja to od razuZmieniałyście mleko na 3? Stopniowo czy od razu?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to od razuZmieniałyście mleko na 3? Stopniowo czy od razu?![]()
tak , kupiłam ten joie 360, 9-18kg
Zmotywowałaś mnietak , kupiłam ten joie 360, 9-18kgprzedwczoraj nam przyszedł, ale nie miałam okazji jeszcze przetestować jeździe bo młoda chora. jutro przetestujemy, bo jedziemy do lekarza
w domu ją wsadzilismy to wygląda dużo lepiej niż w kobyłce
![]()
Ja od razu bo miałam tylko trochę 2Zmieniałyście mleko na 3? Stopniowo czy od razu?![]()
ja to się z tym kitram znowu zeby cos z brzuchem sie nie działo a z drugiej strony to juz duzy chlop, wszystko je to nie powinno mu nic bycJa to od razu![]()
Ja tam pierwsze tez zmieniałam jak się skończyło poprostu. Myślę, że nie powinno byc problemuja to się z tym kitram znowu zeby cos z brzuchem sie nie działo a z drugiej strony to juz duzy chlop, wszystko je to nie powinno mu nic byc![]()
Ja teżJa to od razu![]()
Klubik, tesciowa zapasowa jak będzie chora. Najlepszy układDziewczyny pomóżcie. Za miesiąc wracam do pracy. Mam mozliwosc zapisać córkę do klubiku malucha lub zostawić ją z tesciowa gdzie placze jak tylko wchodzi do nich do domu.... tesciowa slabo chodzi na nogi i wiem ze jak mloda tam zostanie to napewno nie wyjdzie z nia na spacer i w razie dużego placzh nie będzie nosiła na rękach.... Ale w klubiku obawiam się że będzie bardzo chorować... co byście zrobiły na moim miejscu ?