Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Kasiu tak noszenie na rekach tez,ale mam nadzieje ze szybko,wszystko wroci do normy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tak to na pewno od Oskarka;-)Ojej Nuśka bo teraz ja się martwię, że Oskarek zaraził Igorka ;-) Idę z nim jutro jeszcze raz do lekarza. Ostatnio nie udało mi się zarejestrować do naszej lekarki i wylądowałam u takiego lekarza co nikt do niego nie chce chodzić. Wolę żeby ona jeszcze zobaczyła małego. Zresztą, sama potrzebuję zaświadczenia do pracy, że karmię. Tak mi powoli stres narasta...
.
Luandzia dziękuje za zaproszenie w NK co do W to faceci mają jednak genialne pomysły ale przynajmniej teraz będzie musiał się trochę podlizywać
- tak sobie myślę że storze profil "wrześniowe mamy" na NK i wszystkie będziemy w jednym miejscu, bo tak jak ja mam ponad 200 znajomych i żeby Was poszukać to muszę pare stron przelecieć, co wy na to??
cześć dziewczyny
czy mogę dołączyć do Waszego grona?
jak widać po suwaczkach mam 2 skarby w domu
jak położę synka spać to poczytam trochę i zapoznam się z Wami.
Nie jesteś samaMi w tym roku stukną trzy dyszki, a na dodatek Olafek to moje pierwsze dziecko, Ty chociaż zdążyłaś uwinąć się z dwójką
Z tego co pamiętam Nuśka i Hruda mają po 29, a Carioca 31.
Ale mi wypominacie ten wiekAgulka - tylko nie stara, tylko nie stara, prosze! ;-)ja i Nuska mamy 29 wiosen...![]()
Właśnie zauważyłam jakie te nasze maluchu już kumate są kiedys to Igor nie protestowała przy użyciu aspiratora a teraz jak widzi że się zbliżamy z fridą do niego to głowę bierze na bok i tak ucieka nam i tak samo trze nosek jakby chciała sobie sam z tym poradzić.Łojć, to nie fajnie. W sumie u Tymka ta reguła też się powtarza, chociaż nie jest źle jak było u Kuby (dzięki ci Panie za obowiązkowe szczepienia na HIB). Przy drugim ząbku też coś zaczynał pokasływać, ale po trzech dniach dawania Nurofenu + leków według zaleceń z ostatniej wizyty u pediatry - na szczęście wszystko minęło. Teraz ma tylko gęstego gluta w nosie i za chiny ludowe nie pozwoli sobie go wyciągnąć aspiratorem ani gruszką, a o zakropieniu mu nosa to se mogę pomarzyć. A trze kinola, wkurza się jak nie wiem. Ale to jego problem, skoro nie pozwala sobie pomóc;-):-)
Tak ja też poproszę bo mi to się ostatnio wzrok pogorszył a nie chciałabym go bardziej nadwyrężać. :-):-)Naomi - mam prosbe...moze glupia...moglabys zmienic ciut czcionke na wieksza albo przyciemnic kolor? bo ja mam dobry wzrok a ledwo moge cie odczytac...choc bardzo chce:-)
Już wysłałam :-):-):-)Kochane stronkę na NK już zrobiłam ale z zaproszeniami to sie na razie wstrzymam bo przez ten "mega szybki" internet mogę przez przypadek laptopa rozwalićale mam dodaną ją w swoich znajomych więc możecie wysłać zaproszenie...
To ja;-)A mam zgadkę odnośnie NK dostałam zaproszenie od AF pytanie od kogo? Bo nie mogę się domyśleć .