reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

asia138 Twoja córcia ma na imię Majka czy Maja????????:crazy: My też nie mamy jeszcze ani jednego ząbka.

Tak jak mówiłam wczorajsza noc była przerąbana, ciekawe jaka ta będzie. Mały STRASZNIE marudny:nerd:. Zanim go położyłam spac zmierzyłam temp. i miał 38,3:szok: Dałam Ibufen ale nie minęła minuta i zwymiotował, razem z glutami z nosa. Podałam czopek. Katar nadal wodnistty. Dziś próbował gryźc podłogę i trał dziąsłami o nogę od stołu. Bidulek, strasznie mi go szkoda. Połozyłam go nawet do naszego łóżka ( mam nadzieję, że jak wszystko minie to się szybko odzwyczai od spania z nami):tak: Jesyem ciekawa czy dzis też nie będę spała???????? Ale cóż takie sa te nasze dzieciaczki ukochane.:-)
Maja, ale zdrabniam Majka itp, nie wiedziałam że to dwa różne imiona :no:

Oj, żeby to faktycznie ząbki.

witam witam
super że nowe-stare BB holiczki powróciły
ja też już się dopisałam do naszej klasy wrześniowych mam 2007
a ja nie znalazłam na NK :no:, jak jest podpisane?

Dawidek już śpi tylko Majka jeszcze kusi, jak męża nie ma wieczorem w domu to tak to u mnie wygląda :dry:

reklama
Widze ze wiekszosc pamieta mnie po tym jak sie wyzalalam wam podczas pobytu siostry mojego meza.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale wstyd!!!!!!!!!!!!!:baffled:
Jaki tam wstyd akurat to mi się przypomniało a tak to pisałaś wiele więcej rzeczy a po drugie przecież jesteśmy tu po to żeby się "wygadać" no i jak to ktoś pięknie powiedział grupa wsparcia:-):-):-):-) a i jeszcze jedno mamy nawet swojego Guru;-) a jest nim a raczej nią Atruviell na pewno ją pamiętasz.

Andzelika nie łam się mnie to pewnie kojarzą po nadruchliwości, heheheh bo kto inny jak nie ja skakał z okna w końcówce ciąży jak B zamknął dom i zostawił klucze z drugiej strony heheheheeh
dobra ja tez idę spać bo ostatnio albo dzieci mnie w nocy wybudzają albo imprezuje i ciągle nie dosypiam a potem chdze zła jak osa

A mi się smutno zrobiło, bo właśnie przeczytałam na forum, że jedna z dziewczyn z lipca urodziła w 23 t.c. Dziecko nie przeżyło:-:)-:)-:)-(

(*)

Biedna ta dziewczyna już se wyobrażam co ona teraz przeżywa. Wspólczuje jej bardzo i również smutno mi się zrobilo jak to przeczytalam:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Andzelika nie łam się mnie to pewnie kojarzą po nadruchliwości, heheheh bo kto inny jak nie ja skakał z okna w końcówce ciąży jak B zamknął dom i zostawił klucze z drugiej strony heheheheeh
dobra ja tez idę spać bo ostatnio albo dzieci mnie w nocy wybudzają albo imprezuje i ciągle nie dosypiam a potem chdze zła jak osa
Tak tak:tak::tak: pamiętam jak wtedy byłam w szoku bo ja musiałam leżeć mało chodzić po schodach a ty tu piszesz że skaczesz przez okno byłam w szoku:szok::szok: na prawdę ach kiedy to było:-D:-D:-D:-D

Do góry