Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Ok kobiety ja tez klade sie spac bo jutro moze byc ciezki dzien.
Do jutra.I zycze wszystkim slodkich snow
Do jutra.I zycze wszystkim slodkich snow

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to widzę że z wiekiem po Maraniko będę Ja;-)A właśnie co u niej Carioca
![]()
Kasiu, chodzi o HIB - haemofilus influenza typu B (nie wiem, czy dobrze piszę, bo mi się szukać nie chce;-)), wirus odpowiedzialny za zapalenie nagłośni, zapalenie krtani itp. schorzenia, które mój Kuba najczęściej podłapywał w czasie ząbkowania.
Atru co to za szczepienie HIP???
Aniu, to daj mi na priva prawidłowe dane to może w końcu się wezmę i poprawię całą tą tabelkę, bo podczas ostatnich zmian moja autokorekta wordowa narobiła bigosu w nick'ach i zamiast np. Xeone mamy na liście Leoni...faktycznie jestem na liście :-), chociaż z małym błędem ale nie szkodzi (waga 3700g, 56 cm) nawet nie wiedziałam
kiedyś próbowałam się tu "dostać" ale jakoś nie wyszło,
Doti, przy zapaleniu oskrzeli wymioty to normalny objaw i rzeczywiście mogą przynieść ulgę. A dostaliście antybiotyk doustnie? Bo jeśli mały wymiotuje to może się gorzej wchłaniać...Byłam u normalnej lekarki, od razu widać wielką różnicę w podejściu do dziecka. Dokładnie osłuchała, obadała i zarządziła antybiotyk, mamy początki zapalenia oskrzeliAkurat w przychodni Oskar kaszlał jak oszalały, aż zwymiotował, zresztą ostatnio często tak ma :-( Paradoksalnie po tych wymiotach jak się pozbędzie śluzu, czuje się lepiej i nawet zaczyna się bawić, skakać i uśmiechać. A potem jak go zatka to znowu dół i płacz, taki żałosny. Bidulek.
![]()
Oj, rzeczywiście coś długo Maraniko się nie pojawia. Ostatni raz rozmawiałam z nią pod koniec marca i wtedy Maraniko mówiła mi, że Tymonek ma od dłuższego czasu problemy z oskrzelikami... Wtedy prosiła, żeby Was wszystkie pozdrowić ale ja byłam taka zakręcona (w tym samym dniu wylądowaliśmy z Tymkiem w szpitalu), że totalnie zapomniałam. Ale mi głupio...No to widzę że z wiekiem po Maraniko będę Ja;-)A właśnie co u niej Carioca
![]()
Podobnie ja, bo nadążyć za Wami to hohoho.Ale naskrobałyścieMuszę nauczyć się jak cytować w trakcie czytania,bo jak dojadę do końca to nie pamiętam co miałam odpisać
![]()
Maciuś miał dziś niezaspecjalną noc. Budził się z płaczem. O 5 podałam mu Ibum i chyba pomógł. Teraz bawi się na dywanie i chyba na razie nic go nie boli. Nie za bardzo chce jeść z butelki. Tzn. je, ale co chwila przerywa.
Dziś chyba na spacer nie wyjdziemy. Jest mokro i ponuro.
Maraniko, duuuużo zdrówka dla Tymusia. Bardzo mi przykro:-(