reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Naomi niestety nie mam Ciebie w swoich znajomych w NK więc nie wiem gdzie mam wysłać zaproszenie ale wiem że Kasia ma chyba Twoją córkę więc zobacz do jej znajomych bo ona ma już naszą stronkę :-)

reklama
Luandzia pisałaś coś o żółtku? Jak karmimy piersią to można już podać? Podawałaś już? A właściwie to od kiedy to żółtko?

A wiem przecież jest specjalny wątek lecę się wczytać od początku chyba MAjandra podawała schemat.
No i co schemat to inaczej wrrr w jednym juz mozna dla dzieci karmionych piersią podawać żółtko a w innym każą wszystko z 2 miesięcznym opóźnieniem podawać. I bądź tu mądrym.
A i jeszcze jedno jak podajecie żółtko to zupka bez mięsa? Bo tez coś takiego tam było?

A My właśnie wróciliśmy z basenu(zgapiłam chyba od Xeone).Tylko ciężko iść tak z dwójką dzieci na ten basen....sama wysusz włosy,dziecku jednemu i drugiemu,ubierz ich...cale szczęście że mąż tam co nie co pomógł:szok:
A zdjęcia wyszły super,jak będę mieć czas to wkleję na zamkniętym:tak:
I w drodze powrotnej usnęły:szok:Właśnie Bartek się obudził i przeszkadza mi w klawiaturze:laugh2:

No to widzę że z wiekiem po Maraniko będę Ja:tak:;-)A właśnie co u niej Carioca:baffled:

Oki kończę narazie bo obiad mi stygnie;-)

z tego co kojaże to żóltko wprowadza się w 7 miesiącu

Dziewczyny dziękuje za zaproszenia na NK tylko mam problem bo po imieniu i nazwisku to nieiem kto jest kto

Dawid śpi, Majka koloruje kucyki a ja zamiast prasować to do kompa :-D

Naomi, chyba Klavell ma 21 lat. Ale z nią teraz nie pogadasz, bo się wygrzewa na tureckim słoneczku:-D:tak:. A właśnie, kiedy Klavell wraca?
Czy to ta Klavell od Hanife?

Naomi - mam prosbe...moze glupia...moglabys zmienic ciut czcionke na wieksza albo przyciemnic kolor? bo ja mam dobry wzrok a ledwo moge cie odczytac...choc bardzo chce:-)
No ja też miałam problem, dzięki :tak::-D

Mój synuś zawsze budzi się na mleczko ale my karmimy jeszcze cycusiem (skubaniec nie chce mleka modyfikowanego nie i już :-() A jak Ty karmisz?
Mam to samo z Dawidkiem tyle że nawet jak swoje odciągnę i dam mu z butli to jest awantura na maxa :dry:,
smoczek ciągnie ale z butelki nic nie ruszy

Luandzia pisałaś coś o żółtku? Jak karmimy piersią to można już podać? Podawałaś już? A właściwie to od kiedy to żółtko?

A wiem przecież jest specjalny wątek lecę się wczytać od początku chyba MAjandra podawała schemat. A i jeszcze jedno jak coś jest od 7 miesiąca tzn że już podawać prawda?
Dzieci karmione piersią napewno w 7 miesiącu ale butelkowe to nie wiem

A ja mam 26 lat jakby co,

Czy to ta Klavell od Hanife?

dokładnie ta sama nie inna:-)

Mam to samo z Dawidkiem tyle że nawet jak swoje odciągnę i dam mu z butli to jest awantura na maxa :dry:,
smoczek ciągnie ale z butelki nic nie ruszy

tak tak smoka ciągnie u nas to samo mojego mleka z butelki też nie chce ale co dziwne soczek wypije :dry: dziwne to moje dziecko:sorry2:

Dzieci karmione piersią napewno w 7 miesiącu ale butelkowe to nie wiem

wyczytałam jeszcze że żółtko doje się na przemian z mięsem jednego dnia danie z mięskiem a drugiego żółtko to prawda dajesz tak ? Czyli albo mięsko albo żółtko?

A wiem przecież jest specjalny wątek lecę się wczytać od początku chyba MAjandra podawała schemat.
No i co schemat to inaczej wrrr w jednym juz mozna dla dzieci karmionych piersią podawać żółtko a w innym każą wszystko z 2 miesięcznym opóźnieniem podawać. I bądź tu mądrym.
A i jeszcze jedno jak podajecie żółtko to zupka bez mięsa? Bo tez coś takiego tam było?

W poradniku Nutricii jest napisane,że żółtko po 6 miesiącu jak karmisz piersią. A dziś na stronce Bobovity wyczytałam, że można dawać mięsko razem z żółtkiem.

reklama
Do góry