reklama
Luandzia pisałaś coś o żółtku? Jak karmimy piersią to można już podać? Podawałaś już? A właściwie to od kiedy to żółtko?
A wiem przecież jest specjalny wątek lecę się wczytać od początku chyba MAjandra podawała schemat.
No i co schemat to inaczej wrrr w jednym juz mozna dla dzieci karmionych piersią podawać żółtko a w innym każą wszystko z 2 miesięcznym opóźnieniem podawać. I bądź tu mądrym.
A i jeszcze jedno jak podajecie żółtko to zupka bez mięsa? Bo tez coś takiego tam było?
A wiem przecież jest specjalny wątek lecę się wczytać od początku chyba MAjandra podawała schemat.
No i co schemat to inaczej wrrr w jednym juz mozna dla dzieci karmionych piersią podawać żółtko a w innym każą wszystko z 2 miesięcznym opóźnieniem podawać. I bądź tu mądrym.
A i jeszcze jedno jak podajecie żółtko to zupka bez mięsa? Bo tez coś takiego tam było?
A My właśnie wróciliśmy z basenu(zgapiłam chyba od Xeone).Tylko ciężko iść tak z dwójką dzieci na ten basen....sama wysusz włosy,dziecku jednemu i drugiemu,ubierz ich...cale szczęście że mąż tam co nie co pomógł
A zdjęcia wyszły super,jak będę mieć czas to wkleję na zamkniętym
I w drodze powrotnej usnęły
Właśnie Bartek się obudził i przeszkadza mi w klawiaturze
No to widzę że z wiekiem po Maraniko będę Ja
;-)A właśnie co u niej Carioca
Oki kończę narazie bo obiad mi stygnie;-)

A zdjęcia wyszły super,jak będę mieć czas to wkleję na zamkniętym

I w drodze powrotnej usnęły

No to widzę że z wiekiem po Maraniko będę Ja

Oki kończę narazie bo obiad mi stygnie;-)
ania138
miłość w trzech wymiarach
Dawid śpi, Majka koloruje kucyki a ja zamiast prasować to do kompa 

,
smoczek ciągnie ale z butelki nic nie ruszy
A ja mam 26 lat jakby co,

Czy to ta Klavell od Hanife?Naomi, chyba Klavell ma 21 lat. Ale z nią teraz nie pogadasz, bo się wygrzewa na tureckim słoneczku. A właśnie, kiedy Klavell wraca?
No ja też miałam problem, dziękiNaomi - mam prosbe...moze glupia...moglabys zmienic ciut czcionke na wieksza albo przyciemnic kolor? bo ja mam dobry wzrok a ledwo moge cie odczytac...choc bardzo chce:-)

Mam to samo z Dawidkiem tyle że nawet jak swoje odciągnę i dam mu z butli to jest awantura na maxaMój synuś zawsze budzi się na mleczko ale my karmimy jeszcze cycusiem (skubaniec nie chce mleka modyfikowanego nie i już :-() A jak Ty karmisz?

Dzieci karmione piersią napewno w 7 miesiącu ale butelkowe to nie wiemLuandzia pisałaś coś o żółtku? Jak karmimy piersią to można już podać? Podawałaś już? A właściwie to od kiedy to żółtko?
A wiem przecież jest specjalny wątek lecę się wczytać od początku chyba MAjandra podawała schemat. A i jeszcze jedno jak coś jest od 7 miesiąca tzn że już podawać prawda?
A ja mam 26 lat jakby co,
Czy to ta Klavell od Hanife?
dokładnie ta sama nie inna:-)
Mam to samo z Dawidkiem tyle że nawet jak swoje odciągnę i dam mu z butli to jest awantura na maxa,
tak tak smoka ciągnie u nas to samo mojego mleka z butelki też nie chce ale co dziwne soczek wypije

Dzieci karmione piersią napewno w 7 miesiącu ale butelkowe to nie wiem
wyczytałam jeszcze że żółtko doje się na przemian z mięsem jednego dnia danie z mięskiem a drugiego żółtko to prawda dajesz tak ? Czyli albo mięsko albo żółtko?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
takCzy to ta Klavell od Hanife?

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Czesc dziewczyny pogoda do d... wiec forum dzisiaj oblegane :-)u nas tez nie ciekawie zimno pada deszcz i ciemno jak w nocy nic tylko spac .
A u nas bardzo ładnie, do tej pory świeci słońce. My poszliśmy na spacer, bo Maciuś marudny przez ząbki, więc na spacerze miała trochę spokoju

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Luandzia pisałaś coś o żółtku? Jak karmimy piersią to można już podać? Podawałaś już? A właściwie to od kiedy to żółtko?
W poradniku Nutricii jest napisane,że żółtko po 6 miesiącu jak karmisz piersią. A dziś na stronce Bobovity wyczytałam, że można dawać mięsko razem z żółtkiem.
reklama
Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Asiek1000 bylo by super jakbys mnie odnalazla.Dziekuje za trud jaki w to wlozysz.
Obiadek ugotowany i mam luzy wkoncu.Dopuki mi Naomi nie zrobie kolejnej wojny
Obiadek ugotowany i mam luzy wkoncu.Dopuki mi Naomi nie zrobie kolejnej wojny

Podziel się: