16 tydzień to już sporo. Ojej, zdrówka w takim razie życzęMy też chcemy w święta, rodzice i dzieci na razie nie wiedzą. A u mnie to już bedzie 16tc. Najgorzej, że właśnie złapałam wirusa dróg oddechowych i boję się o ciążę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16 tydzień to już sporo. Ojej, zdrówka w takim razie życzęMy też chcemy w święta, rodzice i dzieci na razie nie wiedzą. A u mnie to już bedzie 16tc. Najgorzej, że właśnie złapałam wirusa dróg oddechowych i boję się o ciążę![]()
Będzie dobrzeMy też chcemy w święta, rodzice i dzieci na razie nie wiedzą. A u mnie to już bedzie 16tc. Najgorzej, że właśnie złapałam wirusa dróg oddechowych i boję się o ciążę![]()
Ja czekam by powiedzieć synkowi jak będę wiedziała kto...Nam ok byle zdrowe ale nastawi się młody a potem co. Poza tym bardziej konkretnie to sobie to poukladaBo już słyszę te komentarze głównie teściowej...to już mi słabood razu mi humor popsuje
Ale za tydzień idziemy na wesele...Nie chciałabym aby rodzina była w szoku...kilka dni to może ochłoną
Mój już ma imiona Kacper i Gabrysia i mówi, że on czuje, że to będzie chłopakJa czekam by powiedzieć synkowi jak będę wiedziała kto...Nam ok byle zdrowe ale nastawi się młody a potem co. Poza tym bardziej konkretnie to sobie to pouklada![]()
Oj...tak długo to my nie wytrzymamyJa czekam by powiedzieć synkowi jak będę wiedziała kto...Nam ok byle zdrowe ale nastawi się młody a potem co. Poza tym bardziej konkretnie to sobie to pouklada![]()
U mnie dużo osób już wie a dziś mam 14+1 tc. Synom póki co powiedziałam że spróbuję załatwić dzidziusiaDziewczyny czy Wasi bliscy juz wiedzą o ciąży?? Czesc czytałam ze tak...a jest któraś co jeszcze trzyma w tajemnicy?? Bo u mnie tylko mama siostra i szefowa...reszta nic. Ale kurde tak jeszcze chciałabym przeciągnąć...ale znowu mega widać no ukryć ciężko...ehhhh
Na ból głowy dużo się nawadniaj, odpoczywaj i ewentualnie jakiś apap czy inny paracetamol.Hej dziewczyny jestem właśnie w 11t 5d termin mam na 21 październikto moja pierwsza ciąża
mam pytanie czy macie ból głowy w ciąży? Ewentualnie jak sobie z tym radzicie? Mnie kurcze codziennie boli zwariować można..
Ja biorę teraz antybiotyk na zapalenie zatok. Próbowałam się leczyć innymi sposobami ale choroba szła dalej i jak już nie mogłam ruszyć głowa i płakałam z bólu to wzięłam antybiotyk... po dwóch tabletkach ulga nie do opisania.My też chcemy w święta, rodzice i dzieci na razie nie wiedzą. A u mnie to już bedzie 16tc. Najgorzej, że właśnie złapałam wirusa dróg oddechowych i boję się o ciążę![]()
U Nas było już w święta... było w prima sprilisZobaczcie jaki fajny pomysł, na przekazanie informacji o ciąży w święta
![]()
Memorabli on Instagram: "Kica zająć kic kic...🐇 Pamiętaj, że pod zdrapka możesz ukryć dowolny test! Może to być informacja o ciąży, ale nie musi :) równie dobrze możesz umieścić tam życzenia wielkanocne. #memorabli #scratchcards #kartkaspersonaliz
11 likes, 0 comments - memorabli on April 4, 2022: "Kica zająć kic kic...🐇 Pamiętaj, że pod zdrapka możesz ukryć dowolny test! Może to być informacja o ciąży, ale nie musi :) równie dobrze możesz umieścić tam życzenia wielkanocne. #memorabli #scratchcards #kartkaspersonalizowana...www.instagram.com
u nas wie najbliższa rodzina, już nie dało się ukryć i wiedzą też wszyscy w pracy bo nie moge już nic dźwigać więc dostaje 'zadania' dopasowane do ciążyDziewczyny czy Wasi bliscy juz wiedzą o ciąży?? Czesc czytałam ze tak...a jest któraś co jeszcze trzyma w tajemnicy?? Bo u mnie tylko mama siostra i szefowa...reszta nic. Ale kurde tak jeszcze chciałabym przeciągnąć...ale znowu mega widać no ukryć ciężko...ehhhh