reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczynki pamiętajcie, że okres starań to nie ciąża. W dodatku należymy do grupy kobiet, które statystycznie najszybciej dowiadują się o ciąży. No i jeszcze jedno. 99.99% tych leków zabronionych w ciąży jest dozwolona jeśli nie ma już innego wyboru i ważniejsze jest poprawienie stanu zdrowia matki. Żyjcie normalnie ❤️
wiem, że macie racje. Ale potem moja głowa świruje. "Że może, gdyby nie ta tabletka". Ale dzisiaj już chyba nie wytrzymam i wezmę coś, inaczej przyjdzie mi siedzieć w domu. Aczkolwiek to wcale nie jest zły pomysł 😉

wiem, że macie racje. Ale potem moja głowa świruje. "Że może, gdyby nie ta tabletka". Ale dzisiaj już chyba nie wytrzymam i wezmę coś, inaczej przyjdzie mi siedzieć w domu. Aczkolwiek to wcale nie jest zły pomysł 😉
bierz na zdrowie! Naprawdę nie zrobisz tym krzywdy potencjalnej ciąży. A będziesz zdrowa i uśmiechnięta. Okres starań nie musi być okupiony męczeństwem 😁

bierz na zdrowie! Naprawdę nie zrobisz tym krzywdy potencjalnej ciąży. A będziesz zdrowa i uśmiechnięta. Okres starań nie musi być okupiony męczeństwem 😁
żeby mi to powiedział chociażby lekarz pierwszego kontaktu - nie uwierzyłbym. Ale jak mówi to @Zazuu to tak zrobię. Generalnie od wczoraj mam i tak słaby nastrój. Wiecie, rodzina, dzieci kuzyna, dzieci kuzynki. . . Słabo mi się robi jak pomyślę o 2 kolejnych dniach. Jedyny plus jest taki, że jak jadę do domu rodzinnego to czas mi szybko mija. Wrócę i już będzie coś wiadomo 😉🤞wczoraj poszłam w zwanie spać i mam tyle do nadrobienia... Chyba całą nos pisałyście 🙈

Nie męcz się i bierz 🙂 mi i tak zostały juz tylko z 2 tabletki na recepte więc jak będę u lekarza to zapytam od razu o takie bezpieczne, bo 1 opakowanie starcza mi na kilka miesięcy, a nóż się uda🤣

żeby mi to powiedział chociażby lekarz pierwszego kontaktu - nie uwierzyłbym. Ale jak mówi to @Zazuu to tak zrobię. Generalnie od wczoraj mam i tak słaby nastrój. Wiecie, rodzina, dzieci kuzyna, dzieci kuzynki. . . Słabo mi się robi jak pomyślę o 2 kolejnych dniach. Jedyny plus jest taki, że jak jadę do domu rodzinnego to czas mi szybko mija. Wrócę i już będzie coś wiadomo 😉🤞wczoraj poszłam w zwanie spać i mam tyle do nadrobienia... Chyba całą nos pisałyście 🙈
zuch dziewczyna! Każda z nas ma gorsze momenty i to zupełnie normalne. Pozwól sobie na spadek formy, a potem cyc do przodu! Najedz się dobroci 🤤🤤🤤

reklama
Do góry