Co uczysz? U mnie z zapachami to samo a szczególnie męskie zapachy masakra jakaśJa dzisiaj 8+1, nadrobiłam was i zaczynam się bać bo u mnie jest o wiele lepiej z mdłościami i jakoś tak w miarę sobie radziłam w pracy, więcej energii miałam do prowadzenia lekcji i nawet sobie pomyślałam, że jakby tak zostało to było by superGratuluję wszystkim udanych wizyt, ja dopiero w następną środę się upewnię czy wszystko w porządku. Wymieniłam wszystkie żele po prysznic i szampon bo orientalne zapachy, które uwielbiałam mnie odrzucaja
![]()
reklama
Co do płci to w poprzedniej ciąży miałam przeczucie od początku, że będzie dziewczynka i się sprawdziło. Jednak kobieca intuicja jest silna. Teraz mam mieszane uczucia jednak 
Co do l4 to jestem od 6 tygodnia od potwierdzenia ciąży z racji wykonywanego zawodu nie mogę pracować w ciąży.
Po wizycie u gina wszystko ok. Dziecko ma prawie 4cm. Dostałam skierowanie ma krzywą cukrową, bo miał w pierwszej ciąży cukrzyce i teraz też od początku mam słabe wyniki.
Co do l4 to jestem od 6 tygodnia od potwierdzenia ciąży z racji wykonywanego zawodu nie mogę pracować w ciąży.
Po wizycie u gina wszystko ok. Dziecko ma prawie 4cm. Dostałam skierowanie ma krzywą cukrową, bo miał w pierwszej ciąży cukrzyce i teraz też od początku mam słabe wyniki.
Ja dokładnie mam tak samo bo z chłopcami to całkiem inna bajka a teraz to byle z dnia na dzieńJa stwierdziłam, że będzie dziewczynka, bo całkowicie inaczej się czuję niż poprzednio z synemwszystkie siły ze mnie wysysa
![]()
Pracuje, na ten moment się dobrze czuje także na l4 narazie się nie wybieram.. może koniec lipca? Zobaczymy, jak pozniej sie będę czułaU mnie z mdłościami jest karuzela, przez 2 dni mocno męczą, potem 2 dni przerwy i od nowaw połowie maja mam urlop, mam nadzieję, że wutrwam do tego czasu bo później chce już wziąć l4... w ogóle większość z was chyba pracuje ciągle? Kiedy planujecie pójść na zwolnienie?
Aleksandretta
Moderator
Ja dokładnie mam tak samo bo z chłopcami to całkiem inna bajka a teraz to byle z dnia na dzień![]()
Ja sadzac po objawach, które są nikłe to obstawiam chłopca. W ciąży z synem czułam się własnie lepiej, w ciąży z córka spałam na siedząco, miałam okropne mdłości i nie miałam sił na nic. Także myśle ze będę mieć drugiego chłopca i moj syn się bardzo ucieszy
Nulka90
Fanka BB :)
Ojj tak! Ja dostalam dzis od meza podrobke oscypka- serek zakopianskiZjadłabym takiego prawdziwego górskiego oscypka
Niestety mieszkam nad morzem![]()
Chemii i matmyCo uczysz? U mnie z zapachami to samo a szczególnie męskie zapachy masakra jakaśwszystkie mężowi schowałam
reklama
umysł ścisłyChemii i matmypogrom