Nulka90
Fanka BB :)
Ja mialam faze na platki kukurydziane jakies 2 tygodnie temu, przez kilka dniPozazdrościć smakówja to na okrągło płatki kukurydziane z mlekiem i to za każdym razem zachwycam się jakbym jadła nie wiadomo co
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mialam faze na platki kukurydziane jakies 2 tygodnie temu, przez kilka dniPozazdrościć smakówja to na okrągło płatki kukurydziane z mlekiem i to za każdym razem zachwycam się jakbym jadła nie wiadomo co
![]()
Ja też wyczuwam, że zobaczę siusiaka na usgDziewczyny, a macie może przeczucia co do płci maluchów? Mi wydaje się, że będzie chłopiec i w sumie może dobrze by było, bo akurat niedawno sprzedałam ubrania po dziewczynach, z których wyrosła młodsza![]()
Oj tak. Starszak wszystko późno zaczął robić, a młodsza na 6miesięcy stała w łóżeczkuJa sadzac po objawach, które są nikłe to obstawiam chłopca. W ciąży z synem czułam się własnie lepiej, w ciąży z córka spałam na siedząco, miałam okropne mdłości i nie miałam sił na nic. Także myśle ze będę mieć drugiego chłopca i moj syn się bardzo ucieszychoć z uwagi na mniejsza różnice wieku między trzecim dzieckiem a coreczka - to wolałabym dziewczynkę. Mogłyby się razem bawić
No i z własnych obserwacji stwierdzam ze dziewczynki jednak szybciej się rozwijają niż chłopcy. Ciekawa jestem czy są tu mamy które maja w domu parkę i tez to zauważyły?
Tak. Pierwsza ciąża chłopak i mdliło mnie do 16tc.... przy porodzie nie wiedziałam xzy przeć czy wymiotowaćA jest tu jakaś mama, która w ciąży z chłopcem źle się czuła?![]()
Ja to w sumie za każdym razem czuję się inaczej w pierwszych miesiącach, więc u mnie to nie wyznacznikJa stwierdziłam, że będzie dziewczynka, bo całkowicie inaczej się czuję niż poprzednio z synemwszystkie siły ze mnie wysysa
![]()
Dziwne bo wychodzi, że moje dziecko ma zapotrzebowanie na chipsyKurcze no powiem Wam, że ja ostatnio miałam tak samo ogromny smak na płatki z mlekiem, jadłam 3 razy dziennie. Ostatnio taka psychoza na płatki z mlekiem ogarnęła mnie zaraz po porodzie jak karmiłam piersią. I powiem Wam, że z moich obserwacji wynika że to jest zapotrzebowanie na taurynę. Tauryna naturalnie występuje w mleku i kiedy mózg dziecka intensywnie się rozwija to potrzebuje bardzo duże ilości tej tauryny. I tak samo to zapotrzebowanie bardzo rośnie po porodzie i dziecko je otrzymuje z mlekiem matki, ale organizm matki wie czego akurat dziecku potrzeba więc tak samo wysyła sygnał co trzeba jeśćtakie prywatne spostrzeżenie
![]()