Taak róbcie tutaj mi smakaObjadłam się dzisiaj kolejno truskawkami, borówkami, kanapkami z ogórkiem i szynką, mandarynkami, potem zrobiłam i zeżarłam spaghetti.. a teraz wysłałam Męża po lody
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taak róbcie tutaj mi smakaObjadłam się dzisiaj kolejno truskawkami, borówkami, kanapkami z ogórkiem i szynką, mandarynkami, potem zrobiłam i zeżarłam spaghetti.. a teraz wysłałam Męża po lody
![]()
Taak róbcie tutaj mi smakaza chwilę będę musiała mojego wysłać po borówki i truskawki
![]()
A ja jakoś czuje obrzydzenie do pomidorów, w sumie jak do większości jedzenia terazJa dziś właśnie kupiłam truskawkiNo i oczywiście świeże pomidorki. W życiu tak bardzo mi się nie chciało jesc pomidorów jak teraz.
A próbowałaś z lactulosum? Chyba tak się ten syrop nazywa. W poprzedniej ciąży jak wylądowałam szpitalu kazali to wypijać na zaparcia. I pomogłoJak widać powyżej ja dziś tez nerwowa jakaś jestem…I tez dziś mam trochę gorsze samopoczucie. Mdłości nie mam już od dawna, ale męczą mnie nadal zaparcia… Ten pierwszy trymestr nie jest łatwy a i tak uważam ze mam lżej niż większość z Was, która walczy z mdlosciami i wymiotami…
Hmm, w sumie z tymi zdjęciami to może być dobry pomysłA próbowałaś z lactulosum? Chyba tak się ten syrop nazywa. W poprzedniej ciąży jak wylądowałam szpitalu kazali to wypijać na zaparcia. I pomogło
@Goodka ja to non stop wyję nawet na reklamach. A o tym co w głowie siedzi to już nie dopuszczam bo bym zwariowała. A z piciem wody to może mąż pomoże? I będziesz mu wysyłać, że wypiłaś itp. Ja na szkoleniu foto tak miałam koleżankę od wody. Mialyśmy wypijać 10 szklanek i sobie przypominać i sposób działał nawet u tych co nie lubią pić wody
.
U mnie waga bez zmianA jak tam waga u Was dziewczyny? Mnie się baterie w wadze wyczerpały - może to i lepiejale jak się ważyłam ostatni raz około tydzień temu to miałam 2 kg na plusie. Generalnie spodni jeansów już nie dopinam. Dziś wskoczyłam w legginsy ciazowe żeby było mi wygodnie. Ja normalnie jestem rozmiar XS. Maz uradowany ze się zaokrąglam
momentami czuje się jakby się od nowa zakochał
![]()
A próbowałaś z lactulosum? Chyba tak się ten syrop nazywa. W poprzedniej ciąży jak wylądowałam szpitalu kazali to wypijać na zaparcia. I pomogło
@Goodka ja to non stop wyję nawet na reklamach. A o tym co w głowie siedzi to już nie dopuszczam bo bym zwariowała. A z piciem wody to może mąż pomoże? I będziesz mu wysyłać, że wypiłaś itp. Ja na szkoleniu foto tak miałam koleżankę od wody. Mialyśmy wypijać 10 szklanek i sobie przypominać i sposób działał nawet u tych co nie lubią pić wody
.