Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie to samo. Ostatnie dwa dni były znośne, cieszyłam się na weekend i doopa. Mdli mnie i buja.U mnie 10+4 i wczoraj było znośnie, ale dzisiaj zjazd i też masakra...
Może taka Wasza uroda, że nie macie objawówAż dumam nad zakupem detektora tętna tylko on działa podobno od 12 tygodnia, to na razie i tak by mnie nie uspokoil.
Nie bede oryginalna- jak mialam mdlosci to po prostu czesto jadlam, a raczej cos tam chrupalam, np. wafle ryzowe, jogurt z orzechami i borowkami, marchewko w slupkach. Jak jeszcze pracowalam to na 8 godzin pracy bralam tyle lunchboxow jakbym wyjezdzala na tydzien. Ciagle musialam przezuwac, zeby mnie nie mdliloU mnie to samo. Ostatnie dwa dni były znośne, cieszyłam się na weekend i doopa. Mdli mnie i buja.
Musiałabym wciąż jeść, żeby tego nie czuć.
Kto ma jakiś sprawdzony sposób na przetrwanie?
U mnie jest taki motyw, że w ciążę zaszłam już z nadwagą. Jak tak dalej pójdzie, to zamienię się w słonia.Nie bede oryginalna- jak mialam mdlosci to po prostu czesto jadlam, a raczej cos tam chrupalam, np. wafle ryzowe, jogurt z orzechami i borowkami, marchewko w slupkach. Jak jeszcze pracowalam to na 8 godzin pracy bralam tyle lunchboxow jakbym wyjezdzala na tydzien. Ciagle musialam przezuwac, zeby mnie nie mdlilo
Mnie dzis naszlo na salatke z ananasem. I po prostu MUSIALAM ja zjesc bo inaczej bym zwariowala![]()
O własnie... ciągle cos jeść...U mnie to samo. Ostatnie dwa dni były znośne, cieszyłam się na weekend i doopa. Mdli mnie i buja.
Musiałabym wciąż jeść, żeby tego nie czuć.
Kto ma jakiś sprawdzony sposób na przetrwanie?
Takie przekaski wcale nie musza byc kaloryczneU mnie jest taki motyw, że w ciążę zaszłam już z nadwagą. Jak tak dalej pójdzie, to zamienię się w słonia.
Dobre jest to, że słodycze mnie odrzucają.
Przerabiałam fazę na czerwone i zielone warzywa, a teraz na topie są świeże ogórki i... nabiał (a myślałam, że nie lubię).
Sałatka z ananasem... Mmmm![]()