Robiliśmy dwa razy w Fertility w Szczecinie. Badaliśmy wszystko co się dało. Około tysiąc złotych za jeden raz. Wyszedł za wysoki stres oksydacyjny i graniczne wiązanie z hialuronianem. Gdyby tylko morfologia była nie taka, to pewnie próbowaliśmy gdzieś indziej. Teraz, jak będziemy podchodzić do in vitro to zrobimy w miejscu, gdzie cała procedura. Mam ciuchutką nadzieję, że coś się poprawi
reklama
Tak w ogóle gratuluję ciążyA robiliście badania tylko w jednym miejscu? U nas też najpierw miał 2% prawidłowych, po 3 miesiącach suplementów 0%. Aktualnie ciąża sposobem naturalnymandrolog mówił, że czasem warto sprawdzić też w innym miejscu, badanie nie jest super drogie, a mogą wyjść inne wyniki, zwłaszcza jeśli laboratorium jest popularne i mają sporo zleceń
W jakim wieku jest mąż?Pytam ,bo mamy. podobny problemKonsultowaliśmy już u dwóch andrologów, USG w porządku. Od grudnia mąż przyjmuje suplement fertilman plus, czarnuszki, ashwagandę i inne cuda wiankipo pół roku brania mamy aktualnie 99% uszkodzonych i 0% prawidłowych. W grudniu było 100% uszkodzonych. Niby poprawa jest, ale jak widać niewystarczająca
Gratuluję ciąży![]()
A gdzie chodziliście do androloga?A może wiecie jak poprawić jakość komórek jajowych?Tak w ogóle gratuluję ciąży![]()
Mąż ma 32 lata. Był na wizycie w Fertility w Szczecinie oraz w Lublinie. A Wy jak walczycie o lepsze wyniki?W jakim wieku jest mąż?Pytam ,bo mamy. podobny problem
Nic nie wiem nt poprawy jakości komórek
WitamWitam serdecznie
Dziewczyny czy możecie pomóc nam wybrać dobrą klinikę do in vitro? Ogólnie jestem z okolic Lublina, bierzemy jednak pod uwagę różne lokalizacje.
Partner ma bardzo słabe plemniki. Chciałabym znaleźć dobrego specjalistę, który w miarę możliwości zajmie się nami indywidualnie a nie poleci z góry ustalonym schematem. Raz czytam, że najlepiej wybrać jakąś "sieciówkę", innym razem że wręcz przeciwnie. Jakoś nie mam zaufania do Lublina. Widziałam sporo dobrych opinii o Oviklinice, ale boję się, że większość pozytywnych opinii wiąże się z prowadzeniem ciąży a nie in vitro. Widziałam też pozytywne opinie o Bocianie w Białymstoku. Pomóżcie, plisss![]()
Ja też jestem z okolic Lublina, wybraliśmy klinikę Bocian w Białymstoku i doktora Pietrzyckiego. Bardzo polecam. Jesteśmy po transferze, beta rośnie, na teście dwie kreskiWitam serdecznie
Dziewczyny czy możecie pomóc nam wybrać dobrą klinikę do in vitro? Ogólnie jestem z okolic Lublina, bierzemy jednak pod uwagę różne lokalizacje.
Partner ma bardzo słabe plemniki. Chciałabym znaleźć dobrego specjalistę, który w miarę możliwości zajmie się nami indywidualnie a nie poleci z góry ustalonym schematem. Raz czytam, że najlepiej wybrać jakąś "sieciówkę", innym razem że wręcz przeciwnie. Jakoś nie mam zaufania do Lublina. Widziałam sporo dobrych opinii o Oviklinice, ale boję się, że większość pozytywnych opinii wiąże się z prowadzeniem ciąży a nie in vitro. Widziałam też pozytywne opinie o Bocianie w Białymstoku. Pomóżcie, plisss![]()
Biedroneczka28
Fanka BB :)
również polecam doktora Pietrzyckiego! Dzięki niemu jestem w ciąży, 2 transfer udany, właśnie leży obok mnieJa też jestem z okolic Lublina, wybraliśmy klinikę Bocian w Białymstoku i doktora Pietrzyckiego. Bardzo polecam. Jesteśmy po transferze, beta rośnie, na teście dwie kreskiczekamy na USG
![]()
Biedroneczka28
Fanka BB :)
jeju miało być zaszłam w ciążęrównież polecam doktora Pietrzyckiego! Dzięki niemu jestem w ciąży, 2 transfer udany, właśnie leży obok mnie![]()
reklama
GratulujęJa też jestem z okolic Lublina, wybraliśmy klinikę Bocian w Białymstoku i doktora Pietrzyckiego. Bardzo polecam. Jesteśmy po transferze, beta rośnie, na teście dwie kreskiczekamy na USG
![]()