reklama
@anulaa_89 mamy podobne kocurki
Mój ma kilka lat (nie wiem dokładnie, ile, bo go przygarnęliśmy jak był już dorosły) i o ile na początku ciąży ciągle za mną chodził i pilnował, to po 2 tygodniach się uspokoił 
Co do rodziny to rodzice, teściowa i rodzeństwo wiedzą, reszta się stopniowo dowie po prenatalnych.
Co do rodziny to rodzice, teściowa i rodzeństwo wiedzą, reszta się stopniowo dowie po prenatalnych.
Załączniki
Hej, jak miło Cię znowu widzieć! Martwiłam się o Ciebie. Dobrze, że wszystko już jest okCześć dziewczyny. Wpadam z odwiedzinami.
U mnie już wszystko dobrze i fizycznie i psychicznie. Od wczoraj czuję zbliżającą się owu, tak więc wracam do gryzłapię tylko od was trochę ciążowych fluidów.

Sentosa
Fanka BB :)
Ja powiedziałam dotychczas tylko parze przyjaciół. Mamie i teściowej chcę na dzień matki powiedzieć.
Mam kilkuletnią kotkę, która jest do mnie bardzo przywiązana, ale nie zauważyłam zmian w jej zachowaniu od kiedy jestem w ciąży. No, może jest zadowolona, że częściej siedzę lub leżę na kanapie i ma więcej okazji, żeby spać wtulona we mnie
Mam kilkuletnią kotkę, która jest do mnie bardzo przywiązana, ale nie zauważyłam zmian w jej zachowaniu od kiedy jestem w ciąży. No, może jest zadowolona, że częściej siedzę lub leżę na kanapie i ma więcej okazji, żeby spać wtulona we mnie

Kochana naprawdę mega mi przykroJa niestety stąd uciekam, ciąża się zatrzymała jakiś 1,5 tygodnia temu. Paradoksalnie w ciągu tych 1,5 ZACZĘŁAM mieć jakiekolwiek objawy ciąży jak wrażliwość na zapachy czy poranne rzygnięcie![]()

O, to to, mój się strasznie cieszy z moich drzemekMam kilkuletnią kotkę, która jest do mnie bardzo przywiązana, ale nie zauważyłam zmian w jej zachowaniu od kiedy jestem w ciąży. No, może jest zadowolona, że częściej siedzę lub leżę na kanapie i ma więcej okazji, żeby spać wtulona we mnie![]()
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Ja to mam wgl różne dziwne bole, raz mnie ciągną pachwiny, wczoraj miałam kłucie cały dzień na wysokości kolców biodrowych. Codziennie gdzie indziejDziewczyny zaczęły mi się dzisiaj po 14 jakieś dziwne bóle w krzyżu promieniujące do pośladków… jestem 9+1, miała któraś z Was tak? Zaczynam się martwić…