Normalnie story of my life, ja to bym się najchętniej teraz pod kroplówkę podpięła, żeby nie myśleć, co zjeśćZjadłabym coś, ale nie wiem co
Mam ochotę na eklerkę, ale ani zrobić nie umiem ani kupić o tej porze nie kupię![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Normalnie story of my life, ja to bym się najchętniej teraz pod kroplówkę podpięła, żeby nie myśleć, co zjeśćZjadłabym coś, ale nie wiem co
Mam ochotę na eklerkę, ale ani zrobić nie umiem ani kupić o tej porze nie kupię![]()
WspółczujęDwa dni mnie nie było, a tu 40 stron do nadrobienia!i tyle wspaniałych wiadomości po wizytach!
naoglądałam się pięknych zdjęć i teraz nie mogę się doczekać kolejnej wizyty
Ja dziś czuję się fatalnie. Boli mnie wszystko, mdłości mam niemiłosierne, a w pracy niewiele brakowało, żebym zasnęła na siedząco.![]()
miałam dziś to samo z sennością! Siedziałam i pilnowalam się żeby mie zasnąć, zwlszcza ze nie miałam kompletnie co robić….Dwa dni mnie nie było, a tu 40 stron do nadrobienia!i tyle wspaniałych wiadomości po wizytach!
Ja dziś czuję się fatalnie. Boli mnie wszystko, mdłości mam niemiłosierne, a w pracy niewiele brakowało, żebym zasnęła na siedząco.![]()
Aż się boję jak to wygląda jak do tej senności dochodzi nuda w pracymiałam dziś to samo z sennością! Siedziałam i pilnowalam się żeby mie zasnąć, zwlszcza ze nie miałam kompletnie co robić….
Pięknie!!! Jeju 7cm to już duuuzoJa po prenatalnych. USG ok, dzidzia ma 69 mm, NT 1.96. ginekolog mówi, że USG wzorcowe.
my zamówiliśmy tajskie jedzonko, aby uczcić dzisiejsze wiadomościZa mną od tygodnia chodził cheesburger i dzisiaj uczciłam dobre wiadomości w mc donaldzie![]()
ja z kolei z tego stresu nie byłam w stanie pracowaćDwa dni mnie nie było, a tu 40 stron do nadrobienia!i tyle wspaniałych wiadomości po wizytach!
niesamowite, że dzieciaczki rosną teraz tak szybkoPięknie!!! Jeju 7cm to już duuuzodocieraaaa?
![]()
wow, 7cm, to na kiedy termin?Ja po prenatalnych. USG ok, dzidzia ma 69 mm, NT 1.96. ginekolog mówi, że USG wzorcowe.