Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też na razie śpię jak chce, a najbardziej lubię na plecach, dzisiaj mąż mi zwrócił uwagę czy mogę spać na plecach bo cały czas to robię, ale wytłumaczylam mu, że jeszcze mogęa ja wizytę normalna w tym dniu![]()
ja tam śpię jak chce, ważny jest Twój komfort. A jak będziesz się pilnować całą noc to się nie wyspisz.
ja też mam nadzerke. Uuuu boje się tego.
nie wiem czy można usuwać kurzajki ale jak pójdę do dermatologa to mi powiezawsze ja traktowałam watrixem, niby w ciąży można po konsultacji z ginem, działa to ponoć miejscowo. Ale zobaczę co dermatolog powie, zaraz będę dzwonić się rejestrować jak łaskawie odbiorą. Bo boli mnie ta kurzajka jak nią zahacze, strasznie.
a ja właśnie w pracy mam więcej czasu na pisanie i też zamierzam pracować ale aż do porodu czyli do końca listopada![]()
u mnie też. Moja córka nadmuchana bo prezenty dopiero po przedszkolu. I ryk niemożliwy.
Ja 2 dni po wizycie też miałam plamka po cytologi dzwoniłam a on ze to normalne mało na zawał wtedy nie zeszłam ale miałem rację bo było OkTak plamiłam, ale on sam mi od razu pokazał krew i mówi ze to od badania i od malusie nadżerki która mam i abym się w ogóle tym nie przejmowała, na drugi dzień juz nic nie bylo
Też mam termin 26 grudnia lub 27 jestem 10 tyg 1 dzien a ty ?Ja prenatalne dopiero 13egoa termin 26ty grudnia
A ja nigdy nie spałam na brzuchu a teraz przynosi mi ulgęJa bym chyba na brzuchu nie zasnęła. Nie umiem kilku minut na brzuchu poleżeć, bo mi niewygodnie, a co dopiero spać.Podziwiam osoby śpiące na brzuchu i zawsze zastanawiam się jak to możliwe, że im wygodnie.
![]()
No tak mam pozapisywane klientki i nie zostawię icha w grudniu też już wracam do pracy
styczeń - marzec/kwiecień odpuszczam i od maja mogę ruszać znowu
taki jest plan, a co z niego wyjdzie to nie wiem
Współczuję![]()
Ja przed ciąża miałam TSH ok 1, na początku ciąży 0, a pare dni temu 0,013. Rusza do góry. Ponoć to częste ze w 1 trymestrze przy wzroście beta hcg spada TSH i w 2 trymestrze powinno się uregulowaćJa dziś siedzę w domu, bo czuję się ciulowo...może w końcu zjem coś, bo jelitówka dała mi w kość... Waga niższa niż przed ciążą o 0.5 kg
@marsi89 Ty też masz niskie TSH? Ja też ...i myślę że to dlatego...
@Marcowa22 ja też chciałam dziecko po dziecku, ale mój syn daje tak popalić, że nie ma takiej opcjiteraz ma 3 lat i 3 m-ce i jakoś ogarniemy
@Cleo92 zobacz![]()
Nie bo mi niewygodnie, bo trochę mi bęben wywaliło od tłuszczyku, bo mi się przed ciążą przytyło... A teraz jeszcze te zmiany nasze ciążowe to Juz w ogóle. Niby nie dużo ale już mnie gniecieCześć kobiety, witam sie kawa i was poczytam
Pytanie mam czy spicie jeszcze na brzuchu?
Ja też czekam na prenatalne, dopiero 14 stegoHej ja właśnie dzisiaj zaczęłam 11 tydzień i śpię na brzuchu ile się da, dopóki brzuch nie wywaliło, to korzystam, bo późnej ciężko sobie pozycje znaleźć odpowiednią
A i ja też czekam jeszcze na prenatalne, więc sama nie jesteś![]()
Też mam termin 26 grudnia lub 27 jestem 10 tyg 1 dzien a ty ?