Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi @ wróciła dopiero po definitywnym odstawieniu dziecka od piersi w ok 8 mc. życia dziecka. Udało się zajść w ciążę w 3 cim cyklu, jednak poroniłam w 7 tc. O kolejną ciaze staraliśmy się już ponad rok i udało się dopiero po wizycie w klinice i stymulacji.
Moja teściowa natomiast nie doczekała się nawet pierwszej @ po porodzie, a o drugiej ciąży dowiedziała się w taki sposób, że 3 miesięczny synek KP odrzucił pierś, bo podobnież mleko zmienia smak w ciąży (?).
Także jak widzisz w tym temacie nie ma reguły, co kobieta to inna historia.
A co to za metodą?
U mnie to samo, zero bólu. Ale za to krwawie niemiłosiernie. Przed ciąża było odwrotnie - ból nie do opisania, z bólu wymiotowałam, miałam biegunkę, nic nie pomagało, leki na receptę tylko w jakiś stopniu przynosiły ulgę, zawroty głowy, mdlalam, ale krwawienie było skąpe. I u mnie okres przyszedł 2 miesiące po odstawieniu od piersiMnie miesiączka wróciła po około 1.5 roku - już dokładnie nie pamiętam. I jak tylko zwiększałam liczbę karmień - cykle długie. Po odstawieniu dopiero w miarę wróciło do to normy...
Aha, i pierwszych miesiączek po porodzie w ogóle nie czułamzero bólu
Mnie się metody objawowo termiczne sprawdziły dwa razy przy kp.To jest bardzo indywidualna kwestia. Znam dziewczyny ktore zaszły w ciążę 6 tygodni po porodzie mimo wyłącznego KP. I takie którym płodność nie wróciła mimo karmienia kilkukulatka tylko wieczorem do spania
Żeby ocenić ciążę po temperaturze musi wyższa utrzymywać min. 18 dni
Dodatkowo już po wpisie widać, że źle ja mierzysz więc ta Twoja to nic nie mówi
Mnie się metody objawowo termiczne sprawdziły dwa razy przy kp.
W odlozeniu poczęcia? To jestem zaskoczona, u mnie był kosmos w temperaturach, śluz też niezbyt wyrazisty, próbowałam też robić testy owulacyjne codziennie, instrukcje npr jednak rozkładały ręce, tzn. w celu odłożenia musiałabym w ogóle nie współżyć.Mnie się metody objawowo termiczne sprawdziły dwa razy przy kp.
Ale powinno się temperaturę mierzyć termometrem z dwoma miejscami po przecinku, a autorka podała z jednym![]()
Wiem. Odniosłam się tylko do stwierdzenia, że metoda termiczna przy kp nie ma zastosowania. Pomyliłam się i zacytowałam omyłkowo nie ten komentarzAle powinno się temperaturę mierzyć termometrem z dwoma miejscami po przecinku, a autorka podała z jednym![]()
U mnie wszystko było klarowne. Nawet pięknie było widać jak fl się wydłuża. Z tym, że miałam pobudki o stałej porze. Więc może dlategoW odlozeniu poczęcia? To jestem zaskoczona, u mnie był kosmos w temperaturach, śluz też niezbyt wyrazisty, próbowałam też robić testy owulacyjne codziennie, instrukcje npr jednak rozkładały ręce, tzn. w celu odłożenia musiałabym w ogóle nie współżyć.