reklama
Nel331
Fanka BB :)
Stary jest w wannie i zadzwoniłam do niego. Powiedział, ze może xD
Mmiiaa
Ja sobie zdaje sprawe ze przesadziłam i teraz marze o jasnych bezowychPokaże pazki, jasneale ja jestem zwoleniniczka jeden kolor, nie lubie wzorow wiec atrakcji nie bedzie

Moonstone
Moderator
My swoje życie swoje. Ja miałam schudnac XDDo tego okazało się jeszcze ze bede brac udzial w jakims nowym projekcie, jeszcze nie znam szczegolow ale zapowiada sie super i bedzie to szansa na rozwoj. Jest jednak alepewnie bede miec zmienione stanowisko wiec zresetuje mi sie srednia do ewentualnego l4 a mialam ladne premie
i tez glupio zajść w ciążę na samym początku, wiec bede miec zagwostke, jesli oczywiście po hsg bedzie ok czy zrobić przerwy. Przerwa po hsg?! Czy ja sie słysze
ale w życiu, przynajmniej moim zawsze tak jest xD
Moonstone
Moderator
Mój tez. Mówi ze jak ktos nie może to może mieć problem z cewka albo prostatąStary jest w wannie i zadzwoniłam do niego. Powiedział, ze może xD
Mmiiaa
Schudniesz za 7,5 miesiacaMy swoje życie swoje. Ja miałam schudnac XD

Moonstone
Moderator
Amen. XDSchudniesz za 7,5 miesiaca![]()
Owulacja
Nie robiłam pazów u kosmetyczki nawet razNie robiłam pazow od roku :O

reklama
lady_in_blue
Ale przecież zmiana stanowiska nie resetuje średniej do L4. Co innego jakby Ci zmienili np cały etat na pół. Ale sama zmiana stanowiska nic nie zmienia. Czy się mylęDo tego okazało się jeszcze ze bede brac udzial w jakims nowym projekcie, jeszcze nie znam szczegolow ale zapowiada sie super i bedzie to szansa na rozwoj. Jest jednak alepewnie bede miec zmienione stanowisko wiec zresetuje mi sie srednia do ewentualnego l4 a mialam ladne premie
i tez glupio zajść w ciążę na samym początku, wiec bede miec zagwostke, jesli oczywiście po hsg bedzie ok czy zrobić przerwy. Przerwa po hsg?! Czy ja sie słysze
ale w życiu, przynajmniej moim zawsze tak jest xD

Ja też. Chciałam zrobić raz przed ślubem to był Covid i to było nielegalneNie robiłam pazów u kosmetyczki nawet raz![]()