Moonstone
Moderator
Ej, nawet mój mąż mojej czasami nie czai XDEj spoko, czaimy ironię xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej, nawet mój mąż mojej czasami nie czai XDEj spoko, czaimy ironię xD
Ja mam dosyć ograniczone opcje jako adwokat. Mogę być tylko w spółce z innym adwokatem/radcą albo na idg. Tylko radcowie mogą na etatA to rzeczywiście ciąża na dg to słaba opcja, bo i zasiłek z tego tytułu śmieszny... Ja też jeszcze rok temu byłam na samozatrudnieniu bo lepiej mi się opłacało ale jak już zaczęliśmy myśleć o dziecku przeszłam na UOP żeby teraz z czystym sercem ciągnąć zasiłek z zusu który mi się należy![]()
Mój też czasem nie wie czg mówię poważnie czy żartujęEj, nawet mój mąż mojej czasami nie czai XD
Dlaczego tak?Ja mam dosyć ograniczone opcje jako adwokat. Mogę być tylko w spółce z innym adwokatem/radcą albo na idg. Tylko radcowie mogą na etat![]()
Kocham koteczkiA skoro mogę już spamować
Tak mamy w ustawieDlaczego tak?![]()
Eeee to można zmienić w 1 nocTak mamy w ustawie![]()
Mogę przenieść toksoplazmozę. Ale po pierwsze to moje są zaszczepione a po drugie to już pewnie trzy razy zdążyłyby ja przenieśćKocham koteczkiwłaśnie wytulilam nasze podwórkowe
A właśnie, podobno koty są niebezpieczne dla kobiet w ciąży, bo przenoszą jakieś bakterie czy coś. Pamiętam jak moja ciężarna koleżanka się oganiala od mojego kota jak u mnie była. Nie wiem za bardzo o co chodzi w tym temacie, ale nie boisz się?