reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
A żeby wydłużyć face lutealna to tylko lekami? Dupkiem czy luteiną Dobrze myślę? Muszę ginowi podpowiedzieć 😅

Tak, radcowie mogą i dlatego przeszłam do radców. W firmie dostałam etat i zaczęliśmy się starać o dziecko i wyszły z tego dwa poronienia :/
Pod koniec lipca kończy mi się umowa a, że źle się dogaduje z nowa dyrekcja to myśle, że mi jej nie przedłuża i zaproponują jakieś śmieszne zlecenie czy coś. A po tylu latach współpracy to zaśmieje im się w twarz i powiem ze wole z łóżka nie wstawać ;)
I dobrze, w takiej sytuacji tez poszukałabym innej pracy.

Ja ciagle wierze, ze nastąpi połączenie tych zawodow :)

Cześć, jestem tu nowa. Przetrzepałam cały wątek staraczek i trafiłam też tu :)

Mam do Was pytanie - czy jak moczyłam się z narzeczonym w Jacuzzi i doszło do nieoczekiwanego wytrysku do wody, to mogę zajść w ciążę!?

Dobra, żartowałam :p Dokładnie przeczytałam wszystkie posty :D

Od niedawna staram się z partnerem o dziecko, przyznam że czytałam was z doskoku i postanowiłam dołączyć :D

@Moonstone - witam w klubie '' adwokatury'' ale ja walczę dalej na aplikacji... niestety :D
Jeżeli prąd bąbelków był skierowany na Twoją kaczuszkę, to jest duża szansa że możesz być w ciąży 😏 jak minęły min dwa dni od tego incydentu, to śmiało możesz sikać na test!

Mam do Was pytanie - czy jak moczyłam się z narzeczonym w Jacuzzi i doszło do nieoczekiwanego wytrysku do wody, to mogę zajść w ciążę!?

Od niedawna staram się z partnerem o dziecko, przyznam że czytałam was z doskoku i postanowiłam dołączyć :D

@Moonstone - witam w klubie '' adwokatury'' ale ja walczę dalej na aplikacji... niestety :D

Patrząc na Twój nick, zastanawiam się czy mój Stary się tu nie zalogował pod przykrywką 🤣

Dobre… to było wręcz mistrzowskie wejście. Zapraszamy :)

Jeżeli prąd bąbelków był skierowany na Twoją kaczuszkę, to jest duża szansa że możesz być w ciąży 😏 jak minęły min dwa dni od tego incydentu, to śmiało możesz sikać na test!
tak myślałam, dlatego dziś trafił mi się nieoczekiwany pryszcz na ramieniu... mimo że owulka była wczoraj to jest na pewno to! Myślisz, że mogę już testować?

:D

Swoją drogą jakie testy polecacie?
Ja zamówiłam jakieś z allegro TEST CIĄŻOWY. APTEO CARE HCG PŁYTKOWY ale może są jakieś ''lepsze'' :D

reklama
Do góry