Carolina123
Fanka BB :)
zgadza się. Moja ginka to samo powiedziałaGdzies czytalam ze tokso latwiej zlapac z niemytych warzyw, owocow albo suerowego miesa![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgadza się. Moja ginka to samo powiedziałaGdzies czytalam ze tokso latwiej zlapac z niemytych warzyw, owocow albo suerowego miesa![]()
Wprowadzacie sztuczne podziały!I na przykład zacznie biegać po karniszach? Szafirek XD
To chyba możesz i tu i tamEj bo jak mam pytanie odnośnie zastrzyków t o tu czy tam ?![]()
znam jeden klub gdzie serwują jajecznicę na końcuNooo jeszcze chwila i najdłuższy dzień w roku
Dzisiaj już przed 4, na imprezie zaczęło się robić jasno tooo szok. No ale trzeba było wytrwać do jajecznicy![]()
Nie. Ba, nawet jeszcze nie mam karty ciążywłaśnie @Moonstone, badałaś już przeciwciała toxo ?![]()
ja w sumie kupiłam je od razu żeby sprawdzić mniej więcej jak organizm wraca do siebie po odstawieniu antykoncepcji, zrobila też pakiet badań, lącznie z USG tarczycy i witaminą D, moje testy w ubiegłym cyklu pokazywały mi owulację w czwartek pamętam, że wtedy byłam u ginekologa i potwierdził, że pęcherzyk duży więc zaraz owulacja będzie. Ja też zauważyłam, że w terminie zbliżającej się owulacji boli mnie jajnik, tak jakby ktoś szpilkę wbijał. miesiąc temu partner wyjechał na spotkanie z pracy wrócił następnego dnia więc obstawiam, że owulację spędziliśmy osobnoJa sie z owulakami bawię kilka miesięcy z przerwami. Najlepiej mi się barwia i sa cenowo ok te z domowego laboratorium .
Natomiast nie wiem czy one mi rzeczywisxie owu pokazuja i monitoring by mi się przydał.. bonjiz w ty miesiącu mega celowaliśmy bardziej się nie da - i dupa. Wiec zaczelam w to wszystko wątpić
No wiec mam pytanie ! Czy któraś z Was tu obecnych miła zalecone zastrzyki z accrofil i była w tym czasie na wakajkach i tam czyniła to ?To chyba możesz i tu i tam![]()