reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Ataata tak to jest z tymi kolkam, ja nawet gdzies pisalam wyzej ze te pompowane duze kola maja podstawowy plus - lepsza amortyzacja a te male i plastikowe do tego do sa dobre ale raczej nie na nasze drogi (a juz napewno nie na droge ktora musze dojsc z wozkiem do domu 

, mieszkam na obrzezach miasta na nowym osiedlu i nie ma jeszcze asfaltu tylko jakas droga zwirowa i ciagle sie dziury wybijaja 

) Dlatego wlasnie ja narazie zostane przy swoim czolgu i jezdzimy gondola bo maly spiac na spacerku ma wygodniej. Ale rozumiem Cie doskonale ze sie pozbylas czolga mieszkajac w bloku, ja mialam "przyjemnosc" wnosic moj wozek do rodzicow na 4 pietro 
i jak bym nie mieszkala w domku tylko w bloku to tez by mnie szlag trafial.
A wogole to jestem w szoku. Wlaczylam kompa i bylam gotowa na czytanie 20 stron, wzielam sobie kawke, siadlam wygodnie, maly spi ja wlaczam forum a tu jedna strona

. Dziewczynki czyzbyscie padly ze zmeczenia po spacerkach przy pieknej pogodzie czy weny zabraklo 

.
A ja znowu chwale mojego synka (choc jak dalej tak bedzie to mi dostep do forum odetniecie
). Wczoraj mimo wczesnej jak dla niego kapieli bo o 20 a nie w granicach 22, maly zjadl kaszke i po chwilowym kryzysie szybkiego zasypiania powiazanym z ogromnym zalem i placzem bo biedaczek byl tak zmeczony dluga przerwa w spaniu i spacerkiem ze nie mogl zasnac, wiec trzeba go bylo glaskac i uspokojac po paru minutach padl zmeczony i spal jak zwykle do 7 

. A ja sie balam ze sie wczensiej obudzi o te 2 godzinki a on nie.
My dzis idziemy na spacerek do mojej siostry a ona mieszka 3 km ode mnie wiec troszke sie przejdziemy, u niej nakarmie malego posiedze i wroce do domu na obiadek. Potem musze jechac zamowic nowe okulary korekcyjne bo wracam do pracy niedlugo a przy badaniach okresoych wyszlo ze przez te kilka lat mi sie wada poglebila i musze nowe okularki do pracy przy kompie zrobic.
A i jade potem na zakupy i zachacze o Carrefoura bo widzialam w nowej gazetce promocyjnej na ten tydzien ze BEBILON jest po niecale 33 zl za 900g.
Takze mam troche napiety dzie dzis wiec pewnie troszke mnie nie bedzie wiec i Wam polecam spacerki na pieknej pogodzie zeby nie miala potem duzo nadrabiania ;-);-)

A wogole to jestem w szoku. Wlaczylam kompa i bylam gotowa na czytanie 20 stron, wzielam sobie kawke, siadlam wygodnie, maly spi ja wlaczam forum a tu jedna strona

A ja znowu chwale mojego synka (choc jak dalej tak bedzie to mi dostep do forum odetniecie

My dzis idziemy na spacerek do mojej siostry a ona mieszka 3 km ode mnie wiec troszke sie przejdziemy, u niej nakarmie malego posiedze i wroce do domu na obiadek. Potem musze jechac zamowic nowe okulary korekcyjne bo wracam do pracy niedlugo a przy badaniach okresoych wyszlo ze przez te kilka lat mi sie wada poglebila i musze nowe okularki do pracy przy kompie zrobic.
A i jade potem na zakupy i zachacze o Carrefoura bo widzialam w nowej gazetce promocyjnej na ten tydzien ze BEBILON jest po niecale 33 zl za 900g.
Takze mam troche napiety dzie dzis wiec pewnie troszke mnie nie bedzie wiec i Wam polecam spacerki na pieknej pogodzie zeby nie miala potem duzo nadrabiania ;-);-)

ja tez witam sie w ten sloneczny dzionek
a u nas noc srednia, od okolo 2 maly wciaz puszczal bąki i poplakiwał i musze teraz znaleźć winowajce...zupka jarzynowa ktorą jadł, kaszka bananowa bo zaczelismy przedwczoraj czy zupka pomidorowa ktorą zjadła mamusia...
echh
ja w zasadzie czekam na dzien jutrzejszy bo mam kontrolne badanie bioderek, w sumie to troche sie denerwuje bo ide do trzeciego lekarza
bo jeden powiedzial ze jest ok, a drugi ze jedno bioderko nie jest jeszcze w pełni rozwinięte i kazał szeroko pieluchowac..
no nie jest to problem, al;e zaczyna sie robic cieplo i najchetneij juz zrezygnowalabym z tego pieluchowania
tak ze trzymajcie kciuki jutro za nas.
od meza wciaz nie mam wiesci, dzis mają pisac do norwegii bezposrednio do biura, powiem wam ze teraz to juz nie jestem smutna...teraz jestem wkur.... bo jesli valdi wroci tydzien pozniej, to wszystko przesunie sie o tydzien(o ile nie dluzej) i wtedy bedziemy musieli zrezygnowac z tych wczasów na ktore wplacilismy juz 1050 zaliczki
i pewnie juz jej nie odzyskamy w calosci....jesli wogole odzyskamy
planowo, valdi w lipcu mialby wrocic 19 a 26 mielismy jechac nad morze..... no i teraz klops bo nie wiemy na czym stoimy.
jestem po prostu wściekła...no zobaczymy czy dzis cos sie dowiemy, u nich jest dopiero okolo 4 nad ranem bo mamy 5 godzin róznicy czasowej tak wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc...
my tez w koncu dzis wyjdziemy na spacerek i az sie boje jazdy tym wózkiem...
tak jak agata przeszłam z pompowanych kółek na te mniejsze...
no zobaczymy
dobra, maly zasnął w łozeczku wiec ja korzystam i tez ide pospac godzinke.
zycze wam milutkiego slonecznego cieplego i wogole cudownego czwartku
a u nas noc srednia, od okolo 2 maly wciaz puszczal bąki i poplakiwał i musze teraz znaleźć winowajce...zupka jarzynowa ktorą jadł, kaszka bananowa bo zaczelismy przedwczoraj czy zupka pomidorowa ktorą zjadła mamusia...
echh
ja w zasadzie czekam na dzien jutrzejszy bo mam kontrolne badanie bioderek, w sumie to troche sie denerwuje bo ide do trzeciego lekarza

no nie jest to problem, al;e zaczyna sie robic cieplo i najchetneij juz zrezygnowalabym z tego pieluchowania

tak ze trzymajcie kciuki jutro za nas.
od meza wciaz nie mam wiesci, dzis mają pisac do norwegii bezposrednio do biura, powiem wam ze teraz to juz nie jestem smutna...teraz jestem wkur.... bo jesli valdi wroci tydzien pozniej, to wszystko przesunie sie o tydzien(o ile nie dluzej) i wtedy bedziemy musieli zrezygnowac z tych wczasów na ktore wplacilismy juz 1050 zaliczki

planowo, valdi w lipcu mialby wrocic 19 a 26 mielismy jechac nad morze..... no i teraz klops bo nie wiemy na czym stoimy.
jestem po prostu wściekła...no zobaczymy czy dzis cos sie dowiemy, u nich jest dopiero okolo 4 nad ranem bo mamy 5 godzin róznicy czasowej tak wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc...
my tez w koncu dzis wyjdziemy na spacerek i az sie boje jazdy tym wózkiem...
tak jak agata przeszłam z pompowanych kółek na te mniejsze...
no zobaczymy
dobra, maly zasnął w łozeczku wiec ja korzystam i tez ide pospac godzinke.
zycze wam milutkiego slonecznego cieplego i wogole cudownego czwartku

Anetka24
Klub grudniówek'07
Witam was misie pysie
Jutrzenko lekarz nie zlecił żadnych badan lecz z tego co ja zaobserwowałam i mu powiedziałam mała ma alergie na białko krowie jak i sojowe a że sojowe to przez pierwszego lekarza który jej to przepisał ponieważ on powinna od razu przejść na Bebilon pepti u mnie jak nie urok to jak to mówią kupa :-(
Ale małej buziulka się już goj mi się chociaż tak wydaje. Ona jest na tym mleku już ponad 2 tygodnie była poprawa i nagle buzia znowu zaczęła być czerwona i zaogniona a okazało się że to moja nie wiedza to spowodowała podałam jej lek na gazy bo była bardzo napięta na brzuszki i to wywołało okropny ból brzuszka i wysypka się zaostrzyła leka ma coś w swoim składzie co może dodatkową ją uczulić. Teraz uważnie wszystko jej daje i czytam ulotki czy leka może powodować wysypkę ale okazuje się że praktycznie wszystkie leki bez recepty mogą wywoływać alergie:-(
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam tym postem że o mojej niuni zapomniałyście ale chyba jedną lub dwie strony mi wsiąkło bo tych cytatów znaleźć nie mogę i tak jakby mi brakowało stron

ale mi głupio jestem cerwona

Dziś w domku siedzę to znaczy na podwórku nie wychodzę dziś już nigdzie biegałam 3 dni podrząd po mieście co zwał Piaseczno i już dziś nie dam rade
Ogólnie chyba przez 3 dni zna nogach zrobiłam 20 km i wszystko mnie boli

Jutrzenko lekarz nie zlecił żadnych badan lecz z tego co ja zaobserwowałam i mu powiedziałam mała ma alergie na białko krowie jak i sojowe a że sojowe to przez pierwszego lekarza który jej to przepisał ponieważ on powinna od razu przejść na Bebilon pepti u mnie jak nie urok to jak to mówią kupa :-(
Ale małej buziulka się już goj mi się chociaż tak wydaje. Ona jest na tym mleku już ponad 2 tygodnie była poprawa i nagle buzia znowu zaczęła być czerwona i zaogniona a okazało się że to moja nie wiedza to spowodowała podałam jej lek na gazy bo była bardzo napięta na brzuszki i to wywołało okropny ból brzuszka i wysypka się zaostrzyła leka ma coś w swoim składzie co może dodatkową ją uczulić. Teraz uważnie wszystko jej daje i czytam ulotki czy leka może powodować wysypkę ale okazuje się że praktycznie wszystkie leki bez recepty mogą wywoływać alergie:-(
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam tym postem że o mojej niuni zapomniałyście ale chyba jedną lub dwie strony mi wsiąkło bo tych cytatów znaleźć nie mogę i tak jakby mi brakowało stron

Dziś w domku siedzę to znaczy na podwórku nie wychodzę dziś już nigdzie biegałam 3 dni podrząd po mieście co zwał Piaseczno i już dziś nie dam rade
Ogólnie chyba przez 3 dni zna nogach zrobiłam 20 km i wszystko mnie boli

Weroniczka
Klub grudniówek'07
A wogole to jestem w szoku. Wlaczylam kompa i bylam gotowa na czytanie 20 stron, wzielam sobie kawke, siadlam wygodnie, maly spi ja wlaczam forum a tu jedna strona. Dziewczynki czyzbyscie padly ze zmeczenia po spacerkach przy pieknej pogodzie czy weny zabraklo
.
Ja też się zdziwiłam. No ale przynajmniej dzieci się cieszą bo mamusia ma dla nich czas;-);-);-);-);-)
U nas też dziś zapowiada się piękna pogoda i zastanawiam się gdzie zabrać moich chłopców na spacer.
A no i dziękuję dziewczynki za podpowiedź w sprawie mleczka

Anetka24
Klub grudniówek'07
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Takze mam troche napiety dzie dzis wiec pewnie troszke mnie nie bedzie wiec i Wam polecam spacerki na pieknej pogodzie zeby nie miala potem duzo nadrabiania ;-);-)![]()
Ale u mnie jet brzydka pogoda:-

Mam takie małe pytanko do mam które chrzciny mają już za sobą, tylko proszę się nie smiac

Anetka pięknie jest tam u Ciebie:-);-) w takim miejscu to dzieci faktycznie się dotleniają a nie tak jak ja żeby dojśc do w miare ładnego miejsca na spacery muszę iśc wzdłuż ruchliwej ulicy

reklama
dotaZ
Fanka BB :)
Sylwia. Dokładnie nie pamiętam, my również nie mieliśmy żadnych prób. Na pewno ksiądz się pyta: "Drodzy rodzice jakie imię wybraliście dla swego dziecka?"
odp."Marcel
"
-"O co prosicie kościół św. dla swojego dziecka?"
Odp."O chrzest" (kiedyś słyszałam jak jeden rodzic odpowiedział: "O dużo zdrowia, pieniędzy itp."
)
Wiesz znalazłam stronke i tam masz wszystko dokładnie opisane, wklejam link:
http://www.loyola.pl/s_chrzest.html
odp."Marcel

-"O co prosicie kościół św. dla swojego dziecka?"
Odp."O chrzest" (kiedyś słyszałam jak jeden rodzic odpowiedział: "O dużo zdrowia, pieniędzy itp."

Wiesz znalazłam stronke i tam masz wszystko dokładnie opisane, wklejam link:
http://www.loyola.pl/s_chrzest.html