A
Alabama89
Gość
Przykro miNo także była sobie ciąża...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miNo także była sobie ciąża...
Tak ja tez lubię oglądać cudze sikiTak, oglądanie nawet cudzych sikańców ma jakiś element napięcia w sobie![]()
Przykro mi
Nie no dzisiejsza krew ze śluzem też nie przypadkowa... Pewnie czeka mnie czerwone boże Ciało...przykro mi bardzo
![]()
Rozumiem, też dziś wewnętrznie krzyczałam "odpierdolcie się ode mnieA u mnie jak zwykle przed wolnym jakaś sraczka. To dyrektorka dzwoni, to jakiś gość którego nie znam… dramat. Wszyscy chcą wszystko ogarnąć bo jutro wolne…. Dżizas
A ja sobie myślę dajcie mi kur… wszyscy święty spokój! Jestem na granicy umówienia się do psychiatry!![]()
Jak dobrze, że nie jestem sama. Ja dziś wyczerpalam limit przekleństw….Rozumiem, też dziś wewnętrznie krzyczałam "odpierdolcie się ode mnie"
Ale nie, nie pracujemy w tej samej firmie![]()
JA TO DZISIAJ OCIPIEJE W ROBOCIE! nienawidze dzisiaj ludziJak dobrze, że nie jestem sama. Ja dziś wyczerpalam limit przekleństw….Nie wiem chyba muszę wypić piwo
Chociaż nie wiem… wlaśnie laski, po owulacji kosztujecie okazjonalnie jakiś trunków? Czy kategorycznie do dnia małpy nie?
Na początku kategorycznie nie. Ostatnio jednak piłam po owu. Ale też wiedziałam jak wyglądały seksy i ten cykl nie był w pełni wykorzystany, to się dlatego skusiłam. Choć wiem, że to złe myślenieJak dobrze, że nie jestem sama. Ja dziś wyczerpalam limit przekleństw….Nie wiem chyba muszę wypić piwo
Chociaż nie wiem… wlaśnie laski, po owulacji kosztujecie okazjonalnie jakiś trunków? Czy kategorycznie do dnia małpy nie?