olka11135
Fanka BB :)
Nie, nie ale serio mocno go boli i juz w Grecji mial zatkane
A jakiś dyżur laryngologiczny?
Kiedy było coś takiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie ale serio mocno go boli i juz w Grecji mial zatkane
Tego nie patrzyliśmy, dzieki!A jakiś dyżur laryngologiczny?
Kiedy było coś takiego
lekarz nic nie zobaczy przy tak niskiej becie… Sprawdź czy progesteron rośnie, czy spada, a jeśli jesteś mocno zmartwiona to idź na IP, bo tak jak @hachette mówi, nie zabiją, a może pomogąDziewczyny a umawialybyscie sie na moim miejscu do lekarza na teraz? Tu chyba nie ma czego ratować progesteronem nie? Czy lecieć gdzieś szybko na usg?
matko nie progesteron, a betalekarz nic nie zobaczy przy tak niskiej becie… Sprawdź czy progesteron rośnie, czy spada, a jeśli jesteś mocno zmartwiona to idź na IP, bo tak jak @hachette mówi, nie zabiją, a może pomogą
Zgadzam się 100%, tez tak słyszałam. Znam kilka przypadków gdzie papierosy i alko rzucone były dopiero po pozytywnych testach i dzieciaczki zdrowiutkieMi lekarz mówił, że dopóki nie spóźnia mi się miesiączka to żeby żyć normalnie. Napić się piwa, iść na saunę, nie patrzeć na to pod kątem, że może jestem w ciąży. Ponoć natura to tak obmyśliła, że na tak wczesnym etapie ,,zwyczajne'' czynności nie zabiją ciąży, jeśli to zdrowa ciąża. A jeśli nie miałaby szans na przetrwanie to i tak się nie utrzyma.
ja o 16 zamknęłam klapę od laptopa i mówię, pierdolę nie robię ;D Polecam. Połowa nie zrobiona ale mam to w dupie, co nie zrobisz dziś zrobisz jutroJA TO DZISIAJ OCIPIEJE W ROBOCIE! nienawidze dzisiaj ludzi![]()
a jutro wolneja o 16 zamknęłam klapę od laptopa i mówię, pierdolę nie robię ;D Polecam. Połowa nie zrobiona ale mam to w dupie, co nie zrobisz dziś zrobisz jutro![]()
No nie wiem czy u mnie nie zabija xD jak byłam w pierwszej ciąży to lekarz na IP chciał mnie ciąć jak ja cesarkę bo pomylił ciałko żółte z pęcherzem ciążowym w jajowodzie. I myślał, że CP.lekarz nic nie zobaczy przy tak niskiej becie… Sprawdź czy progesteron rośnie, czy spada, a jeśli jesteś mocno zmartwiona to idź na IP, bo tak jak @hachette mówi, nie zabiją, a może pomogą
czyli mogę dziś walnąć sobie browarkaJa do pozytywnego testu żyje normalnie. Jak chce mi sie pić, to sie napije, cwicze instensywnie. Niczego sobie nie odmawiam. A ze testuje dość wczesnie to i wcześnie wylapie![]()
no i baaaaaaarodzo dobrzea jutro wolne![]()