reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Skad ja to znam🙂 moj tez zapalony wedkarz nobi oczywiscie on po pracy zmeczony i na urlopie musi odpoczac-przy rybach-no a ja zapierdzielam 24 na dobe od roku i nie nie jestem zmeczona🥴🥴
Mój też przeżywa że na ryby nie może jechać. 🤪 A ja mu przecież nie zabraniam. Stosuje tekst mojej mamy, a rób co chcesz jesteś dorosły wiesz jak powinieneś się zachować 🙈😂

reklama
A my mielismy dzisiaj sesje roczkowa.Jejku moje dziecko jest sliczne ale wogole sie nie usmiechalo🤦‍♀️cala trojka stawala na glowie zeby usmiech sie pojawil a ona powazna ze szok.wiem ze ona nie nalezy do takich z usmiechem ciagle na twarzy ale niech by choc troche.no trudno przezyjemy 🥴

My dzisiaj po drugim szczepieniu Bexero,Matteo usiadl na pupie i bil Brawo Brawo,sam sobie.🙂😂

Fredzia kochana,na dzieci nie ma instrukcji obslugi,to mali ludzi ,ktorzy maja do tego gorsze i lepsze dni,tak jak kazda z nas .Pierwszy sok jest najtrudniejszy dla nich bo w mozgu zachodzi tyle zmian i tak szybko,to jest stresujace dla takiego malego ludzia,ktory sam tego nie pojmuje.
Musisz troche zyc na zasadziec " miej wyebane a bedzie ci dane" w sensie wyluzowac i nie czaic kolejnej katastrofy czy czary mary jakies pierdy pierdy😅

Masz super synka,on ma super mame ,ktora jest dla niego calym swiatem.Jego wszystkie anteny sa na ciebie skierowane, czarami wartoc rzucic i pranie i gotowanie i zabrac tego malego goscia na spacer i byc tylko dla niego.

Dla niego jestem wszystkim,a reszta moze zaczekac.❤❤❤
swiete slowa. Podpisuje sie wszytskimi witkami 🙂

My dzisiaj po drugim szczepieniu Bexero,Matteo usiadl na pupie i bil Brawo Brawo,sam sobie.🙂😂

Fredzia kochana,na dzieci nie ma instrukcji obslugi,to mali ludzi ,ktorzy maja do tego gorsze i lepsze dni,tak jak kazda z nas .Pierwszy sok jest najtrudniejszy dla nich bo w mozgu zachodzi tyle zmian i tak szybko,to jest stresujace dla takiego malego ludzia,ktory sam tego nie pojmuje.
Musisz troche zyc na zasadziec " miej wyebane a bedzie ci dane" w sensie wyluzowac i nie czaic kolejnej katastrofy czy czary mary jakies pierdy pierdy😅

Masz super synka,on ma super mame ,ktora jest dla niego calym swiatem.Jego wszystkie anteny sa na ciebie skierowane, czarami wartoc rzucic i pranie i gotowanie i zabrac tego malego goscia na spacer i byc tylko dla niego.

Dla niego jestem wszystkim,a reszta moze zaczekac.❤❤❤
Właśnie ja jestem taka głupia że całe życie robię z igły widły 🤦. I zawsze widzę szklankę do połowy pustą 😅. Taki typ człowieka, co zrobisz 😅
Muszę się ciebie posłuchać, bo ty bardziej obcykana z dzieciokami 😜. I faktycznie, masz rację, muszę czasem odpuścić te głupie pranie czy odkurzanie i iść na spacer. On to bardzo lubi a ja chcę często zrobić wszystko w domu kosztem jego 😔
Kajtek dziś jest na razie do rany przyłóż. I spał do 10-tej😱😜😜. On jest tak zmienny, że szok 😂. Codziennie mi serwuje inna dawkę wrażeń 😂

Właśnie ja jestem taka głupia że całe życie robię z igły widły 🤦. I zawsze widzę szklankę do połowy pustą 😅. Taki typ człowieka, co zrobisz 😅
Muszę się ciebie posłuchać, bo ty bardziej obcykana z dzieciokami 😜. I faktycznie, masz rację, muszę czasem odpuścić te głupie pranie czy odkurzanie i iść na spacer. On to bardzo lubi a ja chcę często zrobić wszystko w domu kosztem jego 😔
Kajtek dziś jest na razie do rany przyłóż. I spał do 10-tej😱😜😜. On jest tak zmienny, że szok 😂. Codziennie mi serwuje inna dawkę wrażeń 😂
Ja coraz bardziej po sobie widze ,ze to w nas rodzicach czesto leza problemy a nie w dzieciach.

Odnosnie prania...u mnie Mont Everest jest niczym ...czekam az im sie ciuchy w szafie skoncza chyba🤣

Ja coraz bardziej po sobie widze ,ze to w nas rodzicach czesto leza problemy a nie w dzieciach.

Odnosnie prania...u mnie Mont Everest jest niczym ...czekam az im sie ciuchy w szafie skoncza chyba🤣
Glupia absolutnie nie jestes,nigdy tak nie mow!!! To twoj pierwszy dzidzius i qszystko chcesz perfekt.Tylko sa rzeczy wazne i takie ktore nie uciekna🙂

Mój też przeżywa że na ryby nie może jechać. 🤪 A ja mu przecież nie zabraniam. Stosuje tekst mojej mamy, a rób co chcesz jesteś dorosły wiesz jak powinieneś się zachować 🙈😂
Ja sie ciesze ja moj maz wybywa,nie dlatego ze cos nie tak miedzy nami,ale gosc potrafi taki chaos urzadzic z dziecmi od jedzenia po spanie,ze ja psychicznie wysiadam 😀😀😀
Moj caly plan idzie w ep.😂

A wasi panowie wspolpracuja?😂

Ja sie ciesze ja moj maz wybywa,nie dlatego ze cos nie tak miedzy nami,ale gosc potrafi taki chaos urzadzic z dziecmi od jedzenia po spanie,ze ja psychicznie wysiadam 😀😀😀
Moj caly plan idzie w ep.😂

A wasi panowie wspolpracuja?😂
Mój współpracuje jak ma ochotę, chyba że ryja wydrę to ogarnie 🤪 u nas taki standard kłótni jeśli chodzi o dzieci, on zmęczony po robocie chce odpocząć a nie od razu w pieluchy lecieć a ja sama po całym dniu chcę odpocząć od dzieci i kółko się zamyka. 😄

Mój współpracuje jak ma ochotę, chyba że ryja wydrę to ogarnie 🤪 u nas taki standard kłótni jeśli chodzi o dzieci, on zmęczony po robocie chce odpocząć a nie od razu w pieluchy lecieć a ja sama po całym dniu chcę odpocząć od dzieci i kółko się zamyka. 😄
To jest najlepsze ze kazdy cos chce😀

reklama
Dziewczyny jak to u Was jest z ubieraniem i zmiana pieluchy.Moja juz roczna od ok.2-3 miesiecy ma takie jazdy z ubieraniem ze szok.To ze zmiana pieluchy to gonitwa i musza ja czyms zajac-zabawka-aby z kupa na pupie nie biegala to jedno ale ubieranie to normalnie takinplacz ze zwariowac idzie.wkladanie gorzej niz rozbieranie.Myslalam ze moze body przez glowe ale i pizamki nie daje nalozyc tyljo ryczy.Chociaz dzisiaj na sesji przebieralam ja 3 razy i hylo super ale tak normalnie to darcie nie z tej ziemi🥺 moze cos poradzicie

Do góry