reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

A ja zdawałam w tym roku w styczniu. Poszłam na takiej wyjebce, sama się zawiozłam na egzamin. Weszłam do pordu, jedna laska płacze, druga obgryza zęby, atmosfera okropna. Myślę sobie, że ten stres co przeżyłam na egzaminie z prawa karnego był na tyle duży że mój organizm nie jest w stanie nawet po paru miesiącach się zestresować 😂

Poszłam, myślę sobie- stara zrób proszę chociaż luk, jak oblejesz na mieście to już będzie ok. Zrobiłam luk. Pojechałam na miasto egzaminator co chwile zmieniał zdanie gdzie jechać, był spoko ale mnie denerwował bo był niezdecydowany. Nagle zawracam i wracam do pordu myślę sobie….czyżbym nic nie odjebala?! No nic… wjeżdżam do pordu on mówi : gratulacje. A ja cooooo?! Nieeee?! Serio?! Wyszłam z auta tanecznym krokiem, mój instruktor na mnie czekał a ja biegnę przez cały plac krzycząc zdaaaalaaaaaam!!!!!!

Najlepsze że staremu nic nie mówiłam, wracam do domu on mówi „nie przejmuj się…”. Ja daje mu tą kartkę na co on odpowiada dlaczego nic nie pisałaś?! Ja już myślałam że nie zdałaś!!!! 😂😂😂

Ja mówie teraz szukamy wozu!!!! 😂😂😂
Ja tylko po zdanym ryczałam, wszyscy w poczekalni mysleli ze sie nie udalo xD pozniej jeszcze całą drogę w autobusie ryczałam 🙈

reklama
Przy piątku nasikałam sobie na nowy test. Wyjaśni mi ktoś o co chodzi z czułością testu? Ten podobno ma 10 mlu, inne które zamówiłam mają 20 mlu… Jestem jakies 7/8 dpo. Ciężko stwierdzi ile bo kreska mocna była w środę i w czwartek wiec nie wiem kiedy fizycznie była owulacja 😂

Wyszłam właśnie z gabinetu od Seksownego 🔥🔥🔥
Żałuję, że byłam tylko po receptę, bo świadomość tego co się kryje pod jego koszulą narobiła mi ochoty przynajmniej na usg dopochwowe 😂 Czuję się o10 lat młodsza, jakbym musiała podejść do crusha, którego wcześniej obgadałam z koleżankami😂

W ogole siedze na pedi, zapomnialam wczoraj odwołać, olsnilo mnie dzis rano ze chcialam to zrobic ale zasnelam xD ale w sumie duzo lepiej sie czuje, gardlo juz nie boli, zostal troche katar i nawet rowerem pojechalam 😁😁
ja ogólnie noszę krótkie pazy, ale na wakacje zapuściłam i jeszcze mi urosły i teraz mi dziwnie na klawiaturze pisze xD

Wyszłam właśnie z gabinetu od Seksownego 🔥🔥🔥
Żałuję, że byłam tylko po receptę, bo świadomość tego co się kryje pod jego koszulą narobiła mi ochoty przynajmniej na usg dopochwowe 😂 Czuję się o10 lat młodsza, jakbym musiała podejść do crusha, którego wcześniej obgadałam z koleżankami😂
jeszcze byś się podnieciła podczas tego usg xD

reklama
Do góry