Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahhahahahha pewnie nie wieMoże stary nie wie co to dlatego nie pytaWiesz jednak kieliszek od razu wali po oczach
Zwłaszcza taki który zdarzyło się że stał tuż nad toaletą
Jeżeli jest wolna i ja potem przewietrzysz to pewnie to dobry pomysłW pracy do żarcia sobie wzięłam chińskie żarcie, bo mi zostało z wczoraj. Obok sekretariatu jest sala konferencyjna. Myślicie, że mogę iść sobie do niej zjeść jak jakąś królowa?![]()
Jeszcze chłopak by się pomyliłHahhahahahha pewnie nie wieja bym na waszym miejscu powiedziala, ze to kieliszek na plyn do plukania ust
![]()
Poszłam. Zasiadłam na głównym miejscu. Najbardziej prestiżowo wygląda moje pudełko z ryżemJeżeli jest wolna i ja potem przewietrzysz to pewnie to dobry pomysł![]()
haha ja jak jeździłam do biura raz w tygodniu to wszyscy normalni ludzie rezerwowali sobię biurko a ja jak królowa szłam do salki konferencyjnejW pracy do żarcia sobie wzięłam chińskie żarcie, bo mi zostało z wczoraj. Obok sekretariatu jest sala konferencyjna. Myślicie, że mogę iść sobie do niej zjeść jak jakąś królowa?![]()
no królowa, zaraz mnie zdetronizujeszPoszłam. Zasiadłam na głównym miejscu. Najbardziej prestiżowo wygląda moje pudełko z ryżem![]()
To już się trzeba takim urodzićhaha ja jak jeździłam do biura raz w tygodniu to wszyscy normalni ludzie rezerwowali sobię biurko a ja jak królowa szłam do salki konferencyjneji mogłam sobie tam sama siedzieć, oglądać ukrytą prawdę, jak mi się chciało bąka puścić to też się nie krępowałam
Nie, nigdy!no królowa, zaraz mnie zdetronizujesz![]()