reklama
Annajenkins
Aktywna w BB
Hahhahahahha pewnie nie wieMoże stary nie wie co to dlatego nie pytaWiesz jednak kieliszek od razu wali po oczach
Zwłaszcza taki który zdarzyło się że stał tuż nad toaletą

A
Alabama89
Gość
Jeżeli jest wolna i ja potem przewietrzysz to pewnie to dobry pomysłW pracy do żarcia sobie wzięłam chińskie żarcie, bo mi zostało z wczoraj. Obok sekretariatu jest sala konferencyjna. Myślicie, że mogę iść sobie do niej zjeść jak jakąś królowa?![]()
Wezu
Fanka BB :)
Jeszcze chłopak by się pomyliłHahhahahahha pewnie nie wieja bym na waszym miejscu powiedziala, ze to kieliszek na plyn do plukania ust
![]()

A
Alabama89
Gość
Zdecydowana większość sika do kieliszeczka 

Ceonis
Poszłam. Zasiadłam na głównym miejscu. Najbardziej prestiżowo wygląda moje pudełko z ryżemJeżeli jest wolna i ja potem przewietrzysz to pewnie to dobry pomysł![]()

Załączniki
LadyCaro
haha ja jak jeździłam do biura raz w tygodniu to wszyscy normalni ludzie rezerwowali sobię biurko a ja jak królowa szłam do salki konferencyjnejW pracy do żarcia sobie wzięłam chińskie żarcie, bo mi zostało z wczoraj. Obok sekretariatu jest sala konferencyjna. Myślicie, że mogę iść sobie do niej zjeść jak jakąś królowa?![]()
LadyCaro
no królowa, zaraz mnie zdetronizujeszPoszłam. Zasiadłam na głównym miejscu. Najbardziej prestiżowo wygląda moje pudełko z ryżem![]()
Ceonis
To już się trzeba takim urodzićhaha ja jak jeździłam do biura raz w tygodniu to wszyscy normalni ludzie rezerwowali sobię biurko a ja jak królowa szłam do salki konferencyjneji mogłam sobie tam sama siedzieć, oglądać ukrytą prawdę, jak mi się chciało bąka puścić to też się nie krępowałam

reklama
Ceonis
Nie, nigdy!no królowa, zaraz mnie zdetronizujesz![]()
Nie śmiałabym!