reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Apropo w ogóle drinów i alko jeszcze to ja np nienawidzę słodkich trunków, drinków (co jest w sumie spójne z tym, ze nie lubię słodyczy). Dlatego na Krecie stary pił jakieś modżajta i inne a ja tylko te rozcieńczone, wspaniałe browary xD wino tylko takie, które najlepiej wykręca mi ryj, tak wytrawne, piwo jak najbardziej gorzkie. Kiedy,ś w barze podeszłam i poprosiłam barmana o najbardziej gorzkie piwo jakie mają w ofercie. No to się zdziwił i powiedział, ze takie sowa z ust kobiety się nie zdarzają :D
Ja generalnie lubie ciemne piwo. Ewentualnie ciemne piwa z miodem. A drinki wolę bardziej kwaśne niż słodkie czy goryczkowe. Ja w ogole kocham kwaśne i jutro wytrynię cały krzak porzeczki jakiem Moonstone!

reklama
Ja miałam iść po 6tc bo w moich poprzednich ciążach to był etap na zarodek z serduszkiem. Ale miałam plamienia i takie bóle wyłącznie z lewej strony że miałam problemy z myśleniem. Mi akurat nie pękł jajowód, ale koleżance z sali pękł i nie dało się raczej tego przegapić była blada, ledwo stała na nogach, zgięta w pół, ból nie do opisania. Chyba skrajnie rzadko się zdarza, że nic nie boli
@LaLaKoala Ja mialam umówioną wizytę na 6+3 a do szpitala trafiłam w 5+3 z bólem. Od samego początku miałam plamienia. Zaczęły się 2 dni przed pozytywnym testem.

Apropo w ogóle drinów i alko jeszcze to ja np nienawidzę słodkich trunków, drinków (co jest w sumie spójne z tym, ze nie lubię słodyczy). Dlatego na Krecie stary pił jakieś modżajta i inne a ja tylko te rozcieńczone, wspaniałe browary xD wino tylko takie, które najlepiej wykręca mi ryj, tak wytrawne, piwo jak najbardziej gorzkie. Kiedy,ś w barze podeszłam i poprosiłam barmana o najbardziej gorzkie piwo jakie mają w ofercie. No to się zdziwił i powiedział, ze takie sowa z ust kobiety się nie zdarzają :D
Ej ale mojito nie jest słodkie 🤔🤔

no sporo mi brakuje :D ale uważam, ze pole dance wyzwolił we mnie tyle pewności siebie, kobiecości i siły, jak nic innego w życiu. To jest chyba jedyna rzecz którą robię na 1000000% tylko i wylącznie dla siebie.

reklama
Do góry