reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Hej dziewczyny! Miałam kilka dni przerwy bo byłam w szpitalu, u mnie ok, młody złapał wirusa tzn wszyscy mieliśmy ale młody najgorzej przeszedł i konieczny był szpital. Ja dopiero w poniedziałek testuje. Żadnych objawów nie mam jak coś ale mam przygotowanych 5 testów na tą okazję. Dziś mija tydzień od podania ovitrelle więc kusi mnie by już w niedziele walnąć pierwszy test 🤣 Mam teraz urlop więc najlepszy czas w roku 😁
Ojej. Szpital?! Juz jest lepiej? A co Ci szkodzi. Dawaj bo tu nie ma emocji testowych ostatnio 😂 a ja czekam!!! 😁 Sikaj!

reklama
To ja chce was obie 😂 może /\ ? 😂😂😂😂

Co do figury, jak wasze mamy po ciąży doszły do siebie? Moja w ciąży ze mną i bratem dużo przytyła, a po ciąży ze mną bardzo szybko schudła. Miała anemię, ważyła 46 kg. Ale piersi zawsze miała duże 😂😂 czego nie odziedziczyłam.
Będziemy robić trójkąty 😂😂
Ja to tam nie wiem jak moja mama, ale ja przytyłam w ciąży 18 kg, czyli tak średnio bym powiedziała. Ale szybko zrzuciłam nic nie robiąc, bo nie miał na to chęci ani siły. Ważniejsze było dla mnie dziecko niż Figura. I jeśli uda mi się zajsć w ciążę kolejna, to będę miała takie samo podejście. Najpierw dziecko, potem ja

@Wezu Moja mama po 3 ciążach miala bardzo zbliżona figure do mojej obecnie. Więc licze na dobre geny:D a teraz jest po 60 a dalej nie jest jakaś otyla czy coś

@Wezu Moja mama po 3 ciążach miala bardzo zbliżona figure do mojej obecnie. Więc licze na dobre geny:D a teraz jest po 60 a dalej nie jest jakaś otyla czy coś
Ja tez liczę na dobre geny. Mama wyglada jak moja starsza siostra. Ja noszę xs/s ona s/m ale w ciąży jej się przytyło a po ciąży szybko schudła. 😁 ale anemii to podziękuje,

reklama
Do góry