reklama
Jula19
Fanka BB :)
to ja miałam całe życie przed oczami jak te wiatry były co tyle zbiszczen było. Nie pamiętam kiedy marzec/ kwiecień. Jeszcze mamy sypialnie na.poddaszu więc mega słychać.te podmuchy i deszcz. Teraz jak już sa ostrzeżenia to rozkładamy kanapę w salonie kit że niewygodne ale przynajmniej nie słychać aż tak.Ja się boję w nocy jak jestem sama. Ile ja już robiłam rachunków sumienia, myśląc ze to koniec świata![]()
Cookie_
Moderator
Ja tak mam, ale u mnie sporo rzeczy zazębia się z tachykardią która mam.Czy miała któraś z was taki przypadek ze badania wszystkie tarczycowe wychodziły w normie jedynie tsh 2,5 reszta także mieści się w przedziale, jednak dużo objawów wskazuje na chorobę tarczyce ?
Karolina_123
Ja miałam ok 100 to się okazało, że jest to spowodowane niedoborem kwasu foliowego i wit B12 a jak wiadomo są potrzebne do zajścia w ciąże. A inne wyniki są w normie?130, nie dopiero przyszedł mi wynik skonsultuje dopiero po weekendzie
LadyCaro
a miałaś usg tarczycy?Czy miała któraś z was taki przypadek ze badania wszystkie tarczycowe wychodziły w normie jedynie tsh 2,5 reszta także mieści się w przedziale, jednak dużo objawów wskazuje na chorobę tarczyce ?
Limfocyty mam 45,23 a max jest 45Ja miałam ok 100 to się okazało, że jest to spowodowane niedoborem kwasu foliowego i wit B12 a jak wiadomo są potrzebne do zajścia w ciąże. A inne wyniki są w normie?
Neutrocyty mam znów 41,24 (45-70)
Kurczę bo źle zje czuje włosy mam tak suche mimo stosowania świadomej pielęgnacjiJa tak mam, ale u mnie sporo rzeczy zazębia się z tachykardią która mam.

reklama
LadyCaro
w sumie te objawy które opisujesz mogą mieć rózne przyczynyKurczę bo źle zje czuje włosy mam tak suche mimo stosowania świadomej pielęgnacjiZawsze ale to zawsze mam zimne stopy, pocę się okropnie
![]()