reklama
Wezu
Fanka BB :)
To tak jak myMy jeszcze inaczej, bo mieszkamy w domuale wynajmowalam wiele lat

My wiele lat wynajmowaliśmy później parter kupił mieszkanie które sprzedał i kupiliśmy pare lat temu dom

Cookie_
Moderator
Co do mieszkania mieszkamy sami i nie wyobrażam sobie mieszkania z kimś. Teściowie w tym samym mieście 15 min spacerkiem od nas a moi rodzice 100 km dalej. Teściów mam spoko. W sumie ani moi rodzice ani teściowie nie wtrącają nam się od początku małżeństwa do życia. Teraz mam o tyle fajnie, że teściowa na emeryturze zajmuje się małą odkąd po macierzyńskim wróciłam do pracy. Ustaliliśmy ( po bojach i sprzeciwach), że płacimy jej za to (bo jednak jest to wysiłek i praca a obcemu też bym płaciła za to). Z młodym nie mieliśmy pomocy, bo wszyscy dziadkowie pracowali, więc doceniam tą pomoc.
Za pierwszym razem kupiłam chłopięce skarpetki zapakowałam je razem z testem i położyłam na biurku męża. Początkowo nawet nie zauważył paczuszki
Za drugą czuł,że jestem w ciąży i czekał na wynik testu z rana.
Za pierwszym razem kupiłam chłopięce skarpetki zapakowałam je razem z testem i położyłam na biurku męża. Początkowo nawet nie zauważył paczuszki

Za drugą czuł,że jestem w ciąży i czekał na wynik testu z rana.
Ceonis
Ja mam nadzieję, że Twoja historia mu pokaże, że nie należy od razu skreślać danego cyklu i że wszystko może się wydarzyć. Pamiętam, jak pisałaś, że obawiasz się iść jeszcze raz na moni, bo lekarz pomyśli, że jakaś nakręcona wariatkaA ten cykl miał iść na straty, w poprzednim miałam torbiel na 4.5cm więc gin kazał przyjść po okresie sprawdzić czy wchłonęła się. Niestety trafiłam do szpitala z córką więc poszłam dopiero w 8dc więc na stymulację było za późno. Lekarz stwierdził że nie ma żadnego pęcherzyka i endometrium cieniutkie. Od następnego miała być stymulacja ale testy owu mi pokazały pik i sluzu płodnego dużo było to poszłam tydzień później i piękny duży pęcherzyk był na 17.3 mm i endo ponad 10mm ,dostałam zastrzyk z ovitrelle i takie teraz efektyAle się zdziwi lekarz jak mnie zobaczy końcem miesiąca
![]()

hachette
Mu tez mieszkamy sami od początku, nie wyobrażam sobie mieszkać z teściami, mimo ze proponowali nam byśmy wzięli górę ich domu bo stała pusta a dom mają ogromny. Nasze mieszkanie to 1/3 tamtego ale mam ciszę, spokój i luz.
A co do poinformowania partnera to u nas w razie ciąży będzie to baaardzo umiarkowany optymizm, bo po wszystkim co przeszliśmy uwierzę, ze będziemy mieć dziecko dopiero jak je urodzę
pierwsze 3mce to będę obsrana po pachy ze strachu.
A co do poinformowania partnera to u nas w razie ciąży będzie to baaardzo umiarkowany optymizm, bo po wszystkim co przeszliśmy uwierzę, ze będziemy mieć dziecko dopiero jak je urodzę
Nel331
Mój tak samo! Zapytałby się po co nam kolejny kubek (bo ja mam manie) i to dla niego jak on praktycznie nie używa xDW ogóle mam nadzieję, że nikomu tym nie sprawię przykrości, ale szukam jakiś głupot jak męża poinformować o ciąży. I trafiłam na taki kubek. Myślę - fajny, ale on i tak by tego nie zauważył
Zobacz załącznik 1420202
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mojemu nawet wprost powiedziane to nie wierzyłW ogóle mam nadzieję, że nikomu tym nie sprawię przykrości, ale szukam jakiś głupot jak męża poinformować o ciąży. I trafiłam na taki kubek. Myślę - fajny, ale on i tak by tego nie zauważył
Zobacz załącznik 1420202

Kubek fajny ale sama nie sprawdzam nigdy dna

L
Lebkuchen_mum
Gość
Mnie tak melanż poniósł w maju jak pierwszy raz od ponad 2 lat się napiłam...no zbyt nas z mężem poniosłp. Miałabyć kolacja na mieście ale spotkalismy znajomych z podstawowki i skonczylismy w klubie do 4 ranoJestem, melduje że wczoraj poniósł mnie melanż po grillu wyszliśmy z domu i wróciliśmy o 5Wstałam o 12 ale poszłam dalej spać, wiec dopiero wstałam i dochodzę do siebie. Coś bym zjadła
Dajcie jakieś zaklęcie na kaca
Stara a głupia![]()

reklama
Wezu
Tak się właśnie kończą spontaniczne imprezyMnie tak melanż poniósł w maju jak pierwszy raz od ponad 2 lat się napiłam...no zbyt nas z mężem poniosłp. Miałabyć kolacja na mieście ale spotkalismy znajomych z podstawowki i skonczylismy w klubie do 4 ranokac życia, już sie na sor wybierałam
dużo wpij. Ale tak na prawde litrami. Czasem trzeba. Ważne, że było fajnie. Kac minie a wspomnienia zostaną
![]()

Ch.ujowa ze mnie staraczka w tym miesiącu. Poszła i się napiła zamiast dbać o siebie i suplementować