reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Link do: Wyborcza.pl :D patrzcie jakie ciasteczka xD

z28661972IH.jpg

A to juz niebawem masz transfer?
W poniedziałek miałam punkcję i transfer jest odroczony na razie, żeby moje hormony się uspokoiły. Czyli pewnie będzie za jakiś miesiąc. Najpierw czekamy na info czy będzie co transferować - w sobotę ma dzwonić embriolog ile zarodków mrozi (po upływie drugiej doby były cztery).

30 lipca, takie 3 tygodnie 🙈
Będziemy atakować cię życzeniami!
Stres mam straszny 🙈
Powiem ci szczerze: to jest tak piękny czas i mija tak szybko, że stresując się odbierasz sobie odrobinę tego szczęścia (przynajmniej na etapie przygotowań, bo później na pewno w którymś momencie stres ci minie). Jeśli jesteś pewna, że chcesz wyjść za swojego i zaprosiliście ludzi wam bliskich i szczerych w swojej sympatii do was, to nie masz się czego obawiać, bo to po prostu celebrowanie waszej miłości (a nie konkurs na najładniejszą panną młodą, najlepsze wesele). Tak to sobie tłumacz ;) Nam się wszyscy dziwili, że 0 stresu, a my ze starym byliśmy po prostu tak szczęśliwi, że nie przejmowaliśmy się szczegółami (np. tego że nam się zapodziała jedna winietka i zgubiłam szminkę od mojego makijażu, albo tym co się stało z moimi włosami).

Będziemy atakować cię życzeniami!

Powiem ci szczerze: to jest tak piękny czas i mija tak szybko, że stresując się odbierasz sobie odrobinę tego szczęścia (przynajmniej na etapie przygotowań, bo później na pewno w którymś momencie stres ci minie). Jeśli jesteś pewna, że chcesz wyjść za swojego i zaprosiliście ludzi wam bliskich i szczerych w swojej sympatii do was, to nie masz się czego obawiać, bo to po prostu celebrowanie waszej miłości (a nie konkurs na najładniejszą panną młodą, najlepsze wesele). Tak to sobie tłumacz ;) Nam się wszyscy dziwili, że 0 stresu, a my ze starym byliśmy po prostu tak szczęśliwi, że nie przejmowaliśmy się szczegółami (np. tego że nam się zapodziała jedna winietka i zgubiłam szminkę od mojego makijażu, albo tym co się stało z moimi włosami).
Na naszym slubie bylo 35 stopni (taki upal jak ostatnio byly), mojemu mężowi przesiakla marynarka na plecach a ja zamiast fal mialam lejce xd

reklama
Do góry