zlotadziewczyna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
który tydzień?Odebrałam dziś wynik bety. Jakieś dziwne normy teraz mają też takie mieliście ?![]()
Który tydzień masz ?Dzisiejsza Beta 4+2 108,90
Jak pobierzesz wynik na diagnostyce to tam normy są już inneNo dokładnie albo pytają czy dobry wynik a normy nie podane![]()
4tyg 2dniKtóry tydzień masz ?
Napisałaś tam ,coś mi siadło na wzrok chyba4tyg 2dni
spokoNapisałaś tam ,coś mi siadło na wzrok chyba
Tak patrząc na normy to myślała bym że ma być większa,ale ja w tym słaba jestem,jest że ciąża od 5spokonie wiem czy trochę nie za mała, myśle czy iść w piątek czy poniedziałek znów..
według twoich norm „wskazana powtórka po 48h”spokonie wiem czy trochę nie za mała, myśle czy iść w piątek czy poniedziałek znów..
No ja właśnie w diagnostyce robiłam i pierwszy wynik 43.Jak pobierzesz wynik na diagnostyce to tam normy są już inne![]()